Vragenvuur met Beirem Ben Barrah en Philip Jordanov

Daniëlle van der Schoot

Daniëlle van der Schoot

Philip Jordanov en Beirem Ben Barrah poserend bij oranje achtergrond

In deze editie van Vragenvuur zitten Beirem en Philip in de hot seat!

Deze editie van het Vragenvuur is minstens tweemaal zo heet! We hebben namelijk niet één maar TWEE interessante sprekers voor het blok gezet. Hun namen zijn Philip Jordanov (cognitief neuropsycholoog) en Beirem Ben Barrah (founder & CEO van het bedrijf Neurofied).

Staan zij graag in een opnamestudio of toch voor een zaal met publiek? Wat behouden zij liever: hoofd- of gezichtshaar? En doen ze eerder hun geld weg of verwijderen ze dan maar al hun foto's?

Groep of individu

Iedereen werkt beter in een bepaalde setting. Wij waren benieuwd of Philip en Beirem liever in een groep aan de slag gaan of toch alleen. Philip zei gelijk volmondig: "Groep! Omdat ik het veel leuker vind om in een groep te werken, zo simpel is het voor mij." Beirem daarentegen koos toch voor het individu. "Ik ga liever eerst zelf aan de slag, zodat ik later iets naar de groep kan komen brengen."

Weg met social media

Dan het volgende: nooit meer serie kijken of nooit meer social media? Beide heren zijn sociaal, maar dan wel zonder de media erachter. Het is dan ook geen verrassing dat zij beide heel stellig antwoordden: "Nooit meer social media!"

Wil jij Philip Jordanov en Beirem Ben Barrah boeken voor jouw event? Neem contact op!