1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & toonmeester

Andre Heuvelman

Je ware toon ontdekken om betekenisvolle impact te maken. Dat is waar spreker Andre Heuvelman voor staat. Hij verbindt mensen met muziek, elkaar en zichzelf. Zijn trompet is daarbij slechts een middel. Als toonmeester creëert hij geëngageerde teams door naast inspiratie ook nieuw talent aan je organisatie toe te voegen. Met zijn prachtige muziek en een aanstekelijke kwetsbaarheid en enthousiasme vertelt hij zijn verhaal en daagt hij zijn toehoorders uit om op hun eigen podium te durven staan. Andre Heuvelman is spreker, dagvoorzitter, presentator, panellid en performer bij het Sprekershuys.

...Andre Heuvelman

Over Andre Heuvelman

Spreker Andre Heuvelman weet het publiek te vermaken door middel van muziek, zijn enthousiaste houding en zijn pakkende verhaal. Hij laat je inzien wat je allemaal in huys hebt. Niet door te focussen op de uitdagingen, maar juist de mogelijkheden en de kansen die voor je liggen. Spreker Andre verbindt, vermaakt en inspireert het publiek tijdens elke lezing.


Zijn verhaal

Andre Heuvelman verbindt mensen met muziek, elkaar en zichzelf. Zijn trompet is daarbij slechts een middel. Zijn boodschap is eenvoudig: “Op welke kwaliteit van jezelf kun je altijd vertrouwen, wat is jouw trompet?”. Als klein kind had Andre Heuvelman (1966) al een grote liefde voor het maken van muziek. Bij toeval kwam de trompet op zijn pad, alleen was door zijn handicap (een te korte onderarm en een slappe pols) dit instrument een grote uitdaging. Door zijn nuchtere aanpak om te gaan voor wat hij in de muziek wilde bereiken, heeft Andre een bijzonder levensverhaal te vertellen.


Carrière

Trompettist pur sang Andre was sinds 1990 als trompettist en vanaf 1997 performer als solotrompettist verbonden aan het Rotterdams Philharmonisch Orkest, dat bekend is vanwege bijzondere concerten in ’s werelds mooiste concertzalen. Bij dit toporkest verruilde hij op 1 augustus 2017 zijn solotrompet baan voor de (parttime) functie van manager creatie en innovatie bij zijn geliefde orkest. Andre is een voormalig lid van het Nederlands Blazers Ensemble, dat bij het grotere publiek bekend is van de Nieuwjaarsconcerten die ieder jaar door de VARA op televisie worden uitgezonden. In februari 2014 verzorgde het Nederlands Blazers Ensemble ook het dankfeest voor Prinses Beatrix. Iedereen zijn eigen podium. Andre vindt dat er meer is dan het spelen van de noten: oneindige nieuwsgierigheid en gedrevenheid om te communiceren zijn voorwaarden voor een carrière op het podium, welk podium dat ook is. Hij heeft een niet te beteugelen energie en is bedenker van vele concepten om mensen en musici bij elkaar te brengen en in beweging te brengen.


Zijn missie is om mensen bij zichzelf te brengen en daardoor gezamenlijke waarde te creëren. De vele initiatieven die hij inmiddels heeft ontplooid zijn hier getuige van. Waarom Andre als spreker boeken? Zijn kwetsbare verhaal en zijn muziek raakt diep en brengt mensen direct bij hun gevoel. Andre heeft een natuurlijk talent als het gaat om het meenemen van mensen in zijn verhaal en muziek. Ook de stilte kan hij laten ervaren.


Het podium is voor jou

Voorbij het instrument, voorbij de muzikant ligt de stilte. Zijn uitgangspunt: Het podium is nu voor jou. De plek voor luisteren en afstemmen, de plek om iets nieuws te beginnen. Een nieuw geluid te laten ontstaan. Om te creëren vanuit stilte, vaak vanuit het niets. Laat je door Andre als toonmeester inspireren en begeleiden om je eigen geluid te ontdekken. Hoe brengt die ware toon jou in beweging om impact van betekenis te maken?


Keynote spreker

Andre wordt regelmatig als keynote speaker gevraagd om publiek te ontroeren, te verbinden en te inspireren. Met zijn prachtige muziek en een aanstekelijke kwetsbaarheid en enthousiasme vertelt hij zijn verhaal en daagt hij zijn toehoorders uit om op hun eigen podium te durven staan.


Keynotes over thema’s als veerkracht, passie, zelfredzaamheid, innovatie, high performance en leiderschap. Andre brengt zijn verhaal en laat het weerklinken met zijn trompet. Trefzekere tonen die de toehoorders zo diep raken dat zij zich openen en hun eigen verhalen willen delen. Een nieuw geluid dat stroomt.


Boek Andre Heuvelman bij het Sprekershuys!

Andre Heuvelman is te boeken als spreker, dagvoorzitter, presentator, panellid en performer en is expert op het gebied van persoonlijk leiderschap, omgaan met veranderingen en corporate organisaties. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Andre Heuvelman boeken voor jouw evenement? Neem contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Persoonlijk leiderschap, Omgaan met veranderingen

In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Performer
 • Presentator
 • Panellid

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Trompettist pur sang

Andre was sinds 1990 als trompettist en vanaf 1997 performer als solotrompettist verbonden aan het Rotterdams Philharmonisch Orkest, dat bekend is vanwege bijzondere concerten in ’s werelds mooiste concertzalen. Bij dit toporkest verruilde hij op 1 augustus 2017 zijn solotrompet baan voor de (parttime) functie van manager creatie en innovatie bij zijn geliefde orkest. Andre is een voormalig lid van het Nederlands Blazers Ensemble, dat bij het grotere publiek bekend is van de Nieuwjaarsconcerten die ieder jaar door de VARA op televisie worden uitgezonden. In februari 2014 verzorgde het Nederlands Blazers Ensemble ook het dankfeest voor Prinses Beatrix.

Lezing Iedereen zijn eigen podium

Andre vindt dat er meer is dan het spelen van de noten: oneindige nieuwsgierigheid en gedrevenheid om te communiceren zijn voorwaarden voor een carrière op het podium, welk podium dat ook is. Hij heeft een niet te beteugelen energie en is bedenker van vele concepten om mensen en musici bij elkaar te brengen en in beweging te brengen. Zijn missie is om mensen bij zichzelf te brengen en daardoor gezamenlijke waarde te creëren. De vele initiatieven die hij inmiddels heeft ontplooid zijn hier getuige van.

Lezing Wat is jouw trompet?

André Heuvelman verbindt mensen met muziek, elkaar en zichzelf. Zijn trompet is daarbij slechts het middel. Zijn boodschap is eenvoudig: “Op welke kwaliteit van jezelf kun je altijd vertrouwen, wat is jouw trompet?”. André is performer, inspirator, creatief adviseur en innovator. Daarnaast is hij een veel gevraagd keynote speaker, waarin verbinding, veerkracht, passie en doorzettingsvermogen sleutelwoorden zijn om te ontroeren, te verbinden en te inspireren. Niet zelden weet hij zijn publiek tot tranen toe te roeren en een verbinding te creëren die ver na de events doorwerkt.

Ontdek je ware toon voor betekenisvolle impact.

André Heuvelman - Si dolce è’l tormento - Monteverdi - Podium Witteman

Andre Heuvelman te gast bij Podium Witteman

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.