Vakgebied

Persoonlijk leiderschap
Omgaan met veranderingen
Corporate organisaties
Hoger management
Leiderschapsjourney

Thema's

Leiderschap
Mens & Maatschappij
Onderwijs
Ondernemerschap
Kunst & cultuur
Creativiteit & Inspiratie
Innovatie & Trends
Persoonlijke ontwikkeling

Talen

Nederlands
Engels
Duits

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Andre Heuvelman verbindt mensen met muziek, elkaar en zichzelf. Zijn trompet is daarbij slechts een middel. Zijn boodschap is eenvoudig: “Op welke kwaliteit van jezelf kun je altijd vertrouwen, wat is jouw trompet?”. Als klein kind had Andre Heuvelman (1966) al een grote liefde voor het maken van muziek. Bij toeval kwam de trompet op zijn pad, alleen was door zijn handicap (een te korte onderarm en een slappe pols) dit instrument een grote uitdaging. Door zijn nuchtere aanpak om te gaan voor wat hij in de muziek wilde bereiken, heeft Andre een bijzonder levensverhaal te vertellen.

Daarom wordt Andre regelmatig als keynote speaker gevraagd om publiek te ontroeren, te verbinden en te inspireren. Met zijn prachtige muziek en een aanstekelijke kwetsbaarheid en enthousiasme vertelt hij zijn verhaal en daagt hij zijn toehoorders uit om op hun eigen podium te durven staan.

Trompettist pur sang Andre was sinds 1990 als trompettist en vanaf 1997 performer als solotrompettist verbonden aan het Rotterdams Philharmonisch Orkest, dat bekend is vanwege bijzondere concerten in ’s werelds mooiste concertzalen. Bij dit toporkest verruilde hij op 1 augustus 2017 zijn solotrompet baan voor de (parttime) functie van manager creatie en innovatie bij zijn geliefde orkest. Andre is een voormalig lid van het Nederlands Blazers Ensemble, dat bij het grotere publiek bekend is van de Nieuwjaarsconcerten die ieder jaar door de VARA op televisie worden uitgezonden. In februari 2014 verzorgde het Nederlands Blazers Ensemble ook het dankfeest voor Prinses Beatrix. Iedereen zijn eigen podium. Andre vindt dat er meer is dan het spelen van de noten: oneindige nieuwsgierigheid en gedrevenheid om te communiceren zijn voorwaarden voor een carrière op het podium, welk podium dat ook is. Hij heeft een niet te beteugelen energie en is bedenker van vele concepten om mensen en musici bij elkaar te brengen en in beweging te brengen.

Zijn missie is om mensen bij zichzelf te brengen en daardoor gezamenlijke waarde te creëren. De vele initiatieven die hij inmiddels heeft ontplooid zijn hier getuige van. Waarom Andre als spreker boeken? Zijn kwetsbare verhaal en zijn muziek raakt diep en brengt mensen direct bij hun gevoel. Andre heeft een natuurlijk talent als het gaat om het meenemen van mensen in zijn verhaal en muziek. Ook de stilte kan hij laten ervaren.

Andre is te boeken als performer en spreker en geeft lezingen over onder andere de onderwerpen (persoonlijk) leiderschap, veerkracht en is trompettist. Op deze pagina kun je onder de kop 'sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.

Lees meer
Ruimte maken voor verandering
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer