Sprekershuys logo

Vakgebied

Leiderschap
HR
WELLBEING
STRESS & BURN-OUT

Thema's

Leiderschap
Lifestyle & Health
Teambuilding
Verandermanagement
Persoonlijke ontwikkeling
HRM

In te huren als

Kracht van deze spreker

Authentieke storyteller Enthousiast en energiek Met ontzettend veel zin om te inspireren

Talen

Nederlands
Engels
Frans

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Ann is een veel gevraagd keynotespeaker omwille van haar authentieke en sympathieke aanpak. Met de ervaring en knowhow van bij Medialaan en intussen ook vele andere organisaties én de kennis uit de gesprekken met de experts uit haar boek, inspireert ze vele bedrijven in binnen- en buitenland.


Ann werkte meer dan 25 jaar in de media en bekleedde verschillende directiefuncties. Ze zette de radiozenders Qmusic en JOE succesvol op de kaart. Daarna is ze zich gaan toeleggen op het welzijn van de medewerkers van Medialaan en zetelde ze meer dan 15 jaar in het directiecomité. Nadat ze eerst commercieel directeur was, werd ze vervolgens directeur radio om Wellbeing Director te worden voor de hele mediagroep. Ze beseft als geen ander dat het werkklimaat en -ritme in veel bedrijven een hoge tol eist. Volgens Ann kan het anders en beter. Met concrete tips en sterke eyeopeners toont ze medewerkers én leidinggevenden hoe je een gezond werkklimaat creëert.


Onderwerpen die aan bod komen tijdens haar lezing : hoe meer focus voor minder stress zorgt, het effect op lichaam én geest van een korte pauze, hoe je efficiënter leert vergaderen, beter mailen en digital detoxen, hoe een groeimindset en positief denken de weg naar verandering makkelijker maken en waarom verbondenheid en empathisch leiderschap van essentieel belang zijn.


Daarnaast is ze is auteur van de bestseller “Aftellen naar maandag” – Borgerhoff&Lamberigts (2017).


Boek Ann de Bisschop bij het Sprekershuys!

Ann is te boeken als spreker. Ze is expert op het gebied van leiderschap, lifestyle & health, teambuilding en verandermanagement. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.Spreker Ann de Bisschop boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Lees meer
Do what you love & love what you do
Ann de Bisschop
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer