1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Dagvoorzitter & presentatrice

Annemarie Bruning

Annemarie Brüning is presentatrice en dagvoorzitter. Een carrière waar ze al van kinds af aan van heeft gedroomd. Na haar studie startte ze bij ContentXperience in de marketing. Ze deed hier de marketing voor vele bedrijven in de IT-wereld. Naast haar ervaring als presentator, zowel online als op fysieke evenementen, brengt ze ook energie, een warme sfeer, een lach en heel veel enthousiasme met zich mee. Bij alle opdrachten probeert Annemarie aangepast haar enthousiasme, vrolijkheid en pit erin te mengen. Annemarie Brüning is te boeken als dagvoorzitter bij het Sprekershuys.

...Annemarie Bruning

Over Annemarie Bruning

Dagvoorzitter Annemarie Brüning is expert op het gebied van leiderschap, mens & maatschappij, ondernemerschap en zorg. Ze verdiept zich in het thema van het event en verzorgt altijd een sessie met ruimte voor diepgang, inhoud en interactie.


Achtergrond

Annemarie Brüning is geboren op 26 juli 1986 in Wageningen. Als kind al droomt ze van een carrière als presentatrice, plezier op het podium en praat ze graag en veel! Na de HAVO volgde ze een eenjarige mode & styling opleiding, waarna ze haar studententijd vervolgde met een opleiding HBO Bedrijfskunde met als specialisatie Marketing management.


Marketing en IT

Na het afstuderen begon haar carrière bij ContentXperience in de marketing. Hier deed ze de marketing voor diverse bedrijven in de IT-wereld. Hier kwam ook het platform IT-news voorbij. En daar begon Annemarie haar presentatie-carrière. Ze volgde een aantal cursussen aan de Open Studio in Amsterdam om haar presentatieskills te verbeteren en IT-News kon beginnen!


IT-News

Voor IT-News presenteerde ze maandelijks IT-gerelateerde nieuwsbulletins. Al vrij snel nam ze hierna de beslissing in het diepe te springen en het te gaan proberen als freelance presentatrice. Bij de Verkeersinformatiedienst begon Annemarie als filelezer en presentatrice van het verkeersjournaal. In september 2011 kwam Omroep WNL op haar pad via de Verkeersinformatiedienst waarna ze vijf seizoenen wekelijks het weer en verkeer bij het programma Goedemorgen Nederland presenteerde. Daarnaast heeft ze diverse business en lifestyle programma’s gepresenteerd voor RTL. Vanaf 2015 kwam hier HondenTV bij. Annemarie heeft een grote liefde voor dieren en met name voor honden. In dit programma combineert ze de liefde voor haar vak en de liefde voor honden. Dit programma produceerde Annemarie zelf voor RTL4, waarbij ze ook de redactie, presentatie en voice-overs verzorgde. Sinds 17 november 2017 is Annemarie een van de vaste presentatoren van Hart van Nederland en presenteert ze met enige regelmaat Shownieuws.


Voice-over

Als voice-over is Annemarie zeven jaar geleden begonnen met het inspreken van bedrijfsfilms en het tv-programma Altijd Jong. Ook is ze te horen in landelijke commercials van onder andere MLine, Relatieplanet, Futurumshop en Hubo en was ze jaren de vaste stationstem van Comedy Central Family. Vanaf februari 2018 is Annemarie ook te horen als nieuwslezer op radio 538, radio 10 en Veronica.


Trouwambtenaar

Naast presentatrice, dagvoorzitter en voice-over is Annemarie ook werkzaam als ceremoniespreker / trouwambtenaar en maakt ze persoonlijke en interactieve trouwceremonies.


Dagvoorzitter

Annemarie treedt regelmatig op als dagvoorzitter. Zo presenteerde ze bijvoorbeeld events voor KPN, ProRail, Velux, de gemeente Almere, Delta en Relatieplanet. Ook presenteert ze regelmatig online talkshows voor bedrijven in allerlei sectoren. Ongeacht het onderwerp is ze als dagvoorzitter betrokken, open en bevlogen. Ze zorgt voor interactie met het publiek en maakt ruimte voor nieuwe inzichten, verbinding en diepgang.


Boek Annemarie Brüning bij het Sprekershuys!

Annemarie Brüning is te boeken als spreker bij het Sprekershuys en is expert op het gebied van leiderschap, mens & maatschappij, ondernemerschap en zorg. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Annemarie Brüning boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Onderwijs, Zorg, Leiderschap, Ondernemen, Maatschappij, Technologie en ICT

In te huren als

 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Debatleider
 • Gespreksleider
 • Presentator

Tariefindicatie

€1875

Sessies

Webinar Groeimasters NL Groeit

Dit webinar gaat over zelfsturende teams, een serie masterclasses waarvan dit één aflevering is. Ze leert je over de kracht van teamwork, het inspelen op de talenten binnen je team en leert je om effectief doelstellingen te behalen. 

Dagvoorzitterschap Annemarie Brüning

Annemarie Brüning is een scherpe en energieke dagvoorzitter die snel de juiste sfeer weet neer te zetten. Ze heeft veel ervaring met het presenteren van (live) talkshows voor bedrijven, als dagvoorzitter op events of in een studiosetting. Annemarie is bekend van Hart van Nederland, Shownieuws en als nieuwslezer bij onder andere Radio538 en Radio10.

Van interviews met de man op de vloer, managers tot directeuren van multinationals. Ze weet mensen zich snel op hun gemak te laten voelen en verhalen met elkaar te verbinden zodat haar gasten de beste versie van zichzelf kunnen laten zien, met een duidelijk verhaal.

De dingen die ik doe, doe ik altijd met plezier en passie. Ik ben op mijn gelukkigst als aan het eind van een project de opdrachtgever supertrots is op het eindproduct.

Showreel Annemarie Bruning online talkshows 2020

Annemarie Bruning presenteert het weer & verkeer met Lodewijk Asscher

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.