1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & panellid

Annemarie Litjens

Annemarie Litjens is campagnestrateeg. Ze vertelt je alles over politieke campagnes en over hoe je de technieken die daar worden gebruikt, ook kunt inzetten voor jouw eigen bedrijf of organisatie. Om mensen écht aan jouw kant te krijgen - net zoals politici dat doen in campagnes. Bij Meute maakt ze campagnes voor verschillende organisaties in Nederland en Brussel. Daarvoor werkte ze bij het ministerie van Buitenlandse Zaken en in het online campagneteam van de VVD. Bij diezelfde partij schreef ze het Europese verkiezingsprogramma in 2019. Annemarie Litjens is te boeken als spreker, panellid en debatleider bij het Sprekershuys.

...Annemarie Litjens

Over Annemarie Litjens

Annemarie studeerde Bestuurs- en Organisatiewetenschappen aan de Universiteit Utrecht, waar zij in 2015 haar masterdiploma behaalde. Op dit moment werkt Annemarie als campagnestrateeg bij campagnebureau Meute, waar zij campagnes maakt om de wereld te verbeteren. Dit doet ze voor verschillende organisaties voor Brussel en in Nederland. Als ervaren politieke campagnestrateeg, is haar achtergrond in politieke en overheidscommunicatie. Voordat zij bij Meute aan de slag ging, werkte ze in het online campagneteam van de VVD en vervolgens als Coördinator van de Newsroom van het ministerie van Buitenlandse Zaken en vervolgens tijdelijk als woordvoerder bij datzelfde ministerie.


Politiek

Tijdens de laatste verkiezingen voor het Europees Parlement, in 2019, was zij een van de schrijvers van het VVD verkiezingsprogramma. Zij schreef het programma op een dusdanige manier dat kiezers beter konden inzien op welke manier Europa er voor hen toe doet. Daarnaast geeft zij regelmatig training in politieke communicatie aan verschillende liberale partijen in Europa en Noord-Afrika, evenals aan de Liberal Leadership Academy Europe, een initiatief van VVD Internationaal.


Gedragswetenschap

Ze vindt het belangrijk om een boodschap over te brengen met het gebruik van gedragswetenschap en de inzet van de juiste middelen en technieken, zowel online als offline. Waarbij je framing inzet om mensen daadwerkelijk aan jouw kant te krijgen.


Boek Annemarie Litjens bij het Sprekershuys!

Annemarie Litjens is te boeken als spreker, panellid en debatleider bij het Sprekershuys. Zij spreekt over Communicatie & Media, Bestuur, Beleid & Politiek, Strategie, Prinsjesdag en Campagnes. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker en campagnestrateeg Annemarie Litjens boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Bestuur, Communicatie, Campagne voeren, Gedragswetenschap, Verkiezingen, Prinsjesdag

In te huren als

 • Spreker
 • Debatleider
 • Panellid

Tariefindicatie

€1500

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.