Vakgebied

Verandermanagement
Projectmanagement
De kracht van antiklagen
Eerste hulp bij baanbalen en ander werkbederf
De mens als sleutel tot succes
Informatiesurvival voor professionals
Vooruitkijken voor gevorderden
Burn-outs
Organisatorische Volwassenheid

Thema's

Leiderschap
Mens & Maatschappij
Business & Management
Creativiteit & Inspiratie

In te huren als

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Vanaf € 2.250

Biografie

Biografie

Veranderspecialist, klaagcoach en spreker Bart Flos geeft lezingen en workshops over mens, groep en gedrag in relatie tot exponentiele verandering. Welke effecten heeft dit op de groei van organisaties, op ons brein en daarmee op ons gedrag? Hij schreef een van de bestverkochte managementboeken van de afgelopen tijd: Het anti-klaagboek – Eerste hulp bij zeuren en zaniken. Wat is klagen, waarom doen we het en wat kunnen we er gezamenlijk aan doen?

Als logisch vervolg schreef hij Het anti-sleurboek – Eerste hulp bij baanbalen en ander werkbederf (over burn-out versus bore-out) en al snel volgde Het perfecte project – De mens als sleutel tot succes (over het ontmaskeren van prutsprojecten) en De kenniskermis – Overleven in een zee van informatie. Inmiddels heeft hij daar een meer globale visie aan toegevoegd met zijn boek Vooruitkijken voor gevorderden – Hoop voor de toekomst van mensaap en moederplaneet.

Bart Flos is een levendig en enthousiast spreker, inspirator en docent. Als gewoontedoorbreker, groepskatalysator en procesprikkelaar weet als hij geen ander hoe nieuwe kennis en informatie het beste blijft hangen. Maar ook als stand-up comedian laat hij ons lachen om de beroemde klaagcultuur in Nederland, over het interessante gedrag dat we vertonen als we onder druk komen te staan en over hoe we ons staande proberen te houden terwijl alles om ons heen voortdurend verandert. Tegelijkertijd laat hij ons ook een beetje om ons zelf lachen en geeft hij praktische tips & trucs hoe we hiermee om kunnen gaan, zowel zakelijk als privé. Er wordt dus flink aan de boomstam geschud maar er is ook altijd een serieuze rode draad.

Bart Flos geeft zijn lezingen en workshops zowel in het Nederlands als in het Engels. Zijn boek Het Perfecte Project, over het ontmaskeren van prutsprojecten, wordt momenteel vertaald in het Engels.

Lees meer
Een hoog verwachtingspatroon is de basis voor chronische teleurstelling.
Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer