Vakgebied

Innovatie
Ondernemerschap
Persoonlijk leiderschap
Creatief denken
Zzp'ers

Thema's

Leiderschap
Mens & Maatschappij
Ondernemerschap
Business & Management
Communicatie & Media
Creativiteit & Inspiratie

In te huren als

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Bart van den Belt is oprichter van de Zakelijk Succes Academie en auteur van diverse boekenover persoonlijk- en zakelijk leiderschap. Naast businesscoach en auteur is Bart spreker en trainer op het gebied van marketing, verandermanagement en persoonlijk leiderschap voor diverse organisaties.

Bart is opgeleid als gedragskundige en heeft in de afgelopen jaren enkele duizenden mensen getraind in (persoonlijk-) leiderschap en ondernemerschap. De combinatie van zijn achtergrond als gedragskundige en zijn ervaring als entertainer, spreker en trainer zorgen ervoor dat iedere presentatie of training een mix is van verbinding, verwarring en verwondering.

Met meer dan vijftien jaar en bijna 6.000 uur podiumervaring lukt het me telkens weer om de juiste snaar te raken. Humor, interactie én inhoud zijn de ingrediënten die ik als spreker gebruik om ervoor te zorgen dat de boodschap blijft hangen. Het is mijn missie om mensen te raken, vermaken en inspireren om het beste uit zichzelf te halen.

“Spreken is voor mij geen werk. Het is een manier van ademhalen.”

Lees meer
'Actie is de fundamentele sleutel tot alle succes!” – Pablo Picasso
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer