Vakgebied

Klantgerichtheidscoach
Entertrainer
Verkoopgoeroe
Ondernemer
Auteur

Thema's

Leiderschap
Mens & Maatschappij
Ondernemerschap
Business & Management
Cabaret & Entertainment
Sales & Klantgerichtheid

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Vanaf € 4.950

Biografie

Biografie

Bart zelf is niet voor één gat te vangen. Als auteur schreef hij 68 boeken. Als klantgerichtheidsgoeroe zette hij samen met de Erasmus Universiteit ‘klantgerichtheid’ voor het bedrijfsleven en de overheid op de kaart. In zijn jarenlange carrière heeft Bart duizenden verkopers, verkoopmanagers en salesteams getraind en tal van directies en CEO’s voorzien van advies op het gebied van veranderingsprocessen voor de klant. Bart's kracht ligt in het beter maken van mensen en organisaties door discipline en mentaliteit als speerpunt van het beleid te hanteren.

Als ondernemer breidde hij DOOR Training & Coaching uit tot een internationale onderneming. Als organisator stak hij zijn nek uit met de gedurfde M&M-congressen in de Rotterdamse Kuip en de bossen van Doorn. Als trainer ontwikkelde hij resultaatgerichte klantgerichtheid- en verkoopprogramma’s waar General Motors met Opel in de jaren negentig in heel Europa van profiteerde. Als veranderaar is hij de bedenker en inrichter van het verrassende Veranderhuis te Doorn en als voorzitter van de Sportclub Neptunus is hij sinds 1997 de stille kracht achter de successen van Neptunus in Rotterdam.

Waarom Bart?

Bart weet hoe hij interactie aangaat met het publiek. Hij geeft een duidelijke vertaling van klant naar praktijk waarin Bart voorbeelden meeneemt uit zijn eigen ervaringen. Bart geeft het publiek handvaten mee die zeker blijven hangen en toepasbaar zijn ook na het event! Deze handvaten weet Bart ook nog eens met een dosis humor te geven! Gegarandeerd een leerzame middag met een hoop plezier!

Lees meer
Nummer 1 word je nooit alleen!
Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer