Vakgebied

Media
Conflictbeheersing
Entertainment & Cabaret
Religie & Spiritualiteit

Thema's

Leiderschap
Mens & Maatschappij
Cabaret & Entertainment

Talen

Nederlands

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Bert werkt sinds 1984 als presentator voor de EO. In de afgelopen jaren presenteerde hij tientallen verschillende radio- en televisieprogramma’s en evenementen. Onder andere was hij presentator van kinderprogramma’s, discussieprogramma’s, medische programma’s en quizzen. De jaren maakt hij het verzoeningsprogramma 'Het Familiediner', waarin hij mensen met een vaak langdurend conflict weer aan één tafel probeert te krijgen.

Tot 2016 was Bert mede-eigenaar van Skyhigh tv, een televisieproductiebedrijf dat programma’s produceert voor bijna alle commerciële en publieke omroepen. Sinds 2017 heeft hij zijn aandelen verkocht en richt hij zich alleen op dat waar hij het meeste plezier aan beleeft: het presenteren van programma’s en evenementen en het geven van spreekbeurten.

Bert is geboren in Den Haag en opgegroeid in een groot gezin met 7 kinderen. Vader was ondernemer en had een groothandel in aardappelen. Na de middelbare school heeft Bert MO-Nederlands gestudeerd en daarna de studie Nederlands aan de Rijksuniversiteit in Leiden. Naast de studie had hij vanaf zijn 19e al een eigen schoonmaakbedrijf om wat inkomsten te derven. Vanaf 1984 ging Bert freelance werken als omroeper voor de EO. Na het beëindigen van de studie en de verkoop van het schoonmaakbedrijf werd het Bert fulltime presentator.

'Het Familiediner' presenteert Bert al sinds 2003. In het kader van dit programma volgde hij de opleiding voor mediator.

Lees meer
Doodzonde om je druk te maken om dingen die het absoluut niet waard zijn!
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer