Vakgebied

Marketing
Communicatie
Politiek
Onderwijs
Retorica
Debatteren
Framing
Onderwijs

Thema's

Leiderschap
Mens & Maatschappij
Onderwijs
Sport & Motivatie
Ondernemerschap
Lifestyle & Health
Business & Management
Communicatie & Media
Kunst & cultuur
Strategie
Bestuur, Beleid & Politiek
Economie & Financien

Talen

Nederlands
Engels
Duits
Frans
Italiaans

Tarief

Vanaf € 2.950

Biografie

Biografie

Donatello Piras is te boeken als dagvoorzitter, spreker, presentator, debatleider, trainer en coach. Hij spreekt tijdens zijn lezing over overtuigen, campagnevoeren, mediatraining, presenteren, argumenteren en pitchen.


Spreker en dagvoorzitter

Donatello Piras is een succesvol en ervaren dagvoorzitter, spreker, presentator, gespreks- en debatleider met jarenlange ervaring in binnen- en buitenland. Als televisiepresentator werkte hij voor RTLZ waar hij de Talkshow 'Z in Zaken' presenteerde en de tv-column in opinieprogramma 'Dunk' verzorgt. Donatello Piras brengt altijd op een overtuigende en bevlogen manier scherpte en interactie in een programma, bijeenkomst of discussie.


Onder zijn leiding komt niet alleen het podiumprogramma tot leven maar ook het aanwezige publiek. Jaarlijks leidt dagvoorzitter Donatello Piras met scherpte en enthousiasme bijna honderd bijeenkomsten voor bedrijfsleven, overheid en politiek. Presenteren zit Donatello Piras in het bloed. Hij is te boeken als dagvoorzitter, spreker, presentator, debatleider, trainer en coach.


Trainer en coach

Donatello spreekt Nederlands, Italiaans, Engels en Duits. Als trainer & coach begeleidt Donatello topmanagers, politici en professionals in zijn grote passie: overtuigingskracht. Hij traint professionals in mediatraining, argumenteren en presenteren maar ook in beter debatteren, zowel in het Nederlands als in het Engels.

Piras is daarnaast als gastdocent verbonden aan diverse instellingen en beroepsgroepen zoals de Orde van Advocaten, de Campus Den Haag en het Nederlands Debat Instituut. Daarnaast schrijft en publiceert Donatello veel en is hij coauteur van de bestseller ‘Debatteren om te winnen’. Donatello zit als overtuigexpert en italiëkenner vaak aan tafel bij diverse media waaronder BNR, NPORadio1, NOS, WNL, en de Volkskrant.


Boek Donatello Piras bij het Sprekershuys!

Donatello Piras is te boeken als dagvoorzitter, spreker, presentator, debatleider, trainer en coach. Hij spreekt tijdens zijn lezing over overtuigen, campagnevoeren, mediatraining, presenteren, argumenteren en pitchen. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Dagvoorzitter en spreker Donatello Piras boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Lees meer
Het doel heiligt de middelen, zeker in dit vak.
Schermafbeelding 2020 03 17 om 13 19 12
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer