1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Dagvoorzitter & discussieleider

Frans Miggelbrink

Frans Miggelbrink werkt als discussieleider, dagvoorzitter en communicatieadviseur. Hij wordt betrokken bij talloze interne en externe communicatie trajecten zowel voor overheid, bedrijfsleven als vele nonprofit organisaties. In essentie gebruikt hij de vaardigheden die nodig zijn om een traject tot zijn recht te laten komen. Hij heeft twintig jaar ervaring met communicatie en is scriptschrijver voor de Nederlandse Onderwijs Televisie en AVRO geweest. Ook is hij columnist van evenementen vakblad Eventbranche en de Gelderlander. Frans Miggelbrink is te boeken als spreker, dagvoorzitter, presentator, panellid en gespreksleider bij het Sprekershuys.

...Frans Miggelbrink

Over Frans Miggelbrink

Frans Miggelbrink is Achterhoeker en werkt als discussieleider, dagvoorzitter en communicatieadviseur. Hij wordt betrokken bij talloze interne en externe communicatie trajecten zowel voor overheid, bedrijfsleven als vele nonprofit organisaties. In essentie gebruikt hij de vaardigheden die nodig zijn om een traject tot zijn recht te laten komen.


Hij heeft twintig jaar ervaring met communicatie en is scriptschrijver voor de Nederlandse Onderwijs Televisie en AVRO geweest. Ook is hij columnist van evenementen vakblad Eventbranche en de Gelderlander. Van scriptschrijver van "Zeg 'ns Aa" tot discussieleider/dagvoorzitter die elke zaal laat ontdooien om zo tot de gemeenschappelijke kern te komen.


Een Intermediair voor bedrijven of overheid in de meest uiteenlopende communicatietrajecten en zo ook maker van Radio voor de belastingdienst. Daarnaast is Frans auteur van het boek: 'Feestje van de baas'. Zaalinteractie is erg belangrijk bij events. Warm contact met elke deelnemer in elke zaal en die kwaliteit bezit Frans Miggelbrink. Of dat nu een raad van bestuur is of alle dames van de thuiszorg uit de regio. Of beiden tegelijkertijd.


Frans is de man die een congres of een symposium tot leven laat komen. Frans weet het begrip authenticiteit inhoud te geven zoals het hoort: niet door er over te praten, maar simpelweg door te zijn wie hij is. Daardoor weet je meteen wat je aan hem hebt. Bovendien kan hij als dagvoorzitter zeer laagdrempelig mensen benaderen en gesprekken voeren over de zaken die er werkelijk toe doen.


Boek Frans Miggelbrink bij het Sprekershuys!

Frans Miggelbrink is te boeken als spreker, dagvoorzitter, presentator, panellid en gespreksleider en is expert op het gebied van communicatie en evenementen. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.Spreker Frans Miggelbrink boeken voor jouw evenement? Neem contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Smokkelen, Communicatie, Evenementen, Achterhoek

In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Gespreksleider
 • Presentator
 • Panellid

Tariefindicatie

€1000

Sessies

Frans Miggelbrink als dagvoorzitter

Warm contact met elke deelnemer in elke zaal en die kwaliteit bezit Frans Miggelbrink. Of dat nu een Raad van Bestuur is of alle dames van de thuiszorg uit de regio. Of beiden tegelijkertijd. Frans is de man die een congres of een symposium tot leven laat komen. Frans weet het begrip authenticiteit inhoud te geven zoals het hoort: niet door er over te praten, maar simpelweg door te zijn wie hij is. Daardoor weet je meteen wat je aan hem hebt. Bovendien kan hij als dagvoorzitter zeer laagdrempelig mensen benaderen en gesprekken voeren over de zaken die er werkelijk toe doen.

De Ludieke Samenvatting

Frans Miggelbrink kan zorgen voor dé ludieke afsluiting van het evenement. In zijn samenvatting zorgt hij ervoor dat er een mooie analyse getoond wordt van het evenement. Scherp, maar ook vol met humor!

Doe maar gewoon maar doe het net even anders

Frans Miggelbrink videocolumn Laat ze dansen Deel IV - Het sterrenrestaurant

Young Professionals Kennisfestival 2020 - Column Frans Miggelbrink

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.