Vakgebied

Styling
Presentatie
Mode

Thema's

Lifestyle & Health
Cabaret & Entertainment

Talen

Nederlands

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Fred van Leer is te boeken als spreker, presentator, panellid en performer en geeft lezingen over de onderwerpen styling, presentatie en mode. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Vanaf zijn 25e is Fred werkzaam als stylist. Zijn werkzaamheden en persoonlijkheid blijven niet onopgemerkt door de media. Sinds 2009 wordt hij regelmatig gevraagd om aan diverse tv-programma's mee te werken. In de rol van stylist, deskundige, coach en presentator amuseert hij vele kijkers, met succes! In 2011, 2012 en 2013 is hij te zien als coach in het populaire RTL5 programma Holland's Next Topmodel. Hierin coacht hij de modellen naar de spannende finale. Ook was Fred de kledingstylist van het eerste seizoen van Dames in de Dop, waarna wordt hij gevraagd om mee te werken aan het derde seizoen van de succesvolle serie, dit keer als docent. In maart 2012 komt hij met zijn eigen programma 'Shopping Queens' op RTL5. In dit dagelijkse programma gaan vrouwen de fashionable strijd met elkaar aan. Fred heeft een maandelijkse column in het blad Beau Monde en elke vrijdag is hij te gast bij de ochtendshow van Mattie en Wietse van QMusic.

Fred is een veelzijdige stylist die graag elke opdracht vanuit een ander perspectief benadert. Vanwege zijn achtergrond en ervaring kan hij zich dan ook in elke opdracht inleven. Hij verzorgt presentaties op locatie, geeft persoonlijk advies op evenementen en is op aanvraag personal shopper.

Lees meer
Fred van Leer Sprekershuys
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer