1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Dagvoorzitter & journalist

Frederique Dormaar

Frederique is journalist bij RTL Z. Hier werkt ze inmiddels alweer 5 jaar lang. Op journalistiek vlak is ze begonnen bij het blad Elsevier. Hier maakte ze ook video’s voor op de website. Als verslaggever is ze het gewend om complexe (economische) onderwerpen begrijpelijk te maken. Frederique is een levendige verteller en scherpe vragensteller. Daarnaast zorgt zij met haar enthousiasme en humor voor een goeie sfeer in de zaal of studio. Frederique is te boeken als dagvoorzitter, interviewer, presentator, debatleider en gespreksleider bij het Sprekershuys.

...Frederique Dormaar

Thema's

Business & Management, Leiderschap & Strategie, Communicatie & Media, Ondernemerschap, Persoonlijke ontwikkeling

Vakgebied

Duurzaam ondernemerschap, Leadership, Real Estate, Innovatie & Trends, Ondernemen

In te huren als

 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Debatleider
 • Gespreksleider
 • Presentator

Tarief

Over Frederique Dormaar

Frederique is geboren in Utrecht, studeerde Nederlands en Geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam en de Universiteit Leiden. In haar studententijd was ze een fanatiek roeier bij studentenroeivereniging Nereus. Haar journalistieke carrière begon ze bij Weekblad Elsevier, waar zij samen met de verslaggevers beknopte video's maakte voor de website. Na ruim vier jaar stapte Frederique over naar De Financiële Telegraaf. Daar stelde zij de financiële bulletins samen. Inmiddels werkt Frederique alweer ruim 5 jaar voor RTL Z, waar haar carrière voor de camera begon. Als verslaggever op de redactie is zij gewend om complexe economische onderwerpen begrijpelijk te maken. Als presentator is ze bedreven in het ondervragen van gasten.


Boek Frederique Dormaar bij het Sprekershuys!

Spreker Frederique Dormaar is te boeken als dagvoorzitter, interviewer, presentator, debatleider en gespreksleider bij het Sprekershuys en is expert op het gebied van business & management, leiderschap, ondernemerschap en communicatie & media. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Dagvoorzitter Frederique Dormaar boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

...

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Sessies

Dagvoorzitterschap

Frederique is geboren in Utrecht, studeerde Nederlands en Geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam en de Universiteit Leiden. Inmiddels werkt Frederique alweer ruim 5 jaar voor RTL Z, waar haar carrière voor de camera begon. Als verslaggever op de redactie is zij gewend om complexe economische onderwerpen begrijpelijk te maken. Dit merk je ook als Frederique dagvoorzitter is. Als presentator is ze bedreven in het ondervragen van gasten.

...

Hart voor de Zaak: zo onderneem je zonder stress - RTL Z NIEUWS

...

Zeewier als snack, plastic en douchegel - Z TODAY

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.