Sprekershuys logo

Vakgebied

Leiderschap
Ondernemen
Persoonlijk ontwikkeling
Duurzaam ondernemerschap & MVO
Innovatie & Trends
Sport & motivatie
Business & Management
Communicatie & Media
Economie & Financiën
Real Estate

Thema's

Leiderschap
Ondernemerschap
Business & Management
Communicatie & Media
Innovatie & Trends
Persoonlijke ontwikkeling

Talen

Nederlands

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Frederique is geboren in Utrecht, studeerde Nederlands en Geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam en de Universiteit Leiden. In haar studententijd was ze een fanatiek roeier bij studentenroeivereniging Nereus. Haar journalistieke carrière begon ze bij Weekblad Elsevier, waar zij samen met de verslaggevers beknopte video's maakte voor de website. Na ruim vier jaar stapte Frederique over naar De Financiële Telegraaf. Daar stelde zij de financiële bulletins samen. Inmiddels werkt Frederique alweer ruim 5 jaar voor RTL Z, waar haar carrière voor de camera begon. Als verslaggever op de redactie is zij gewend om complexe economische onderwerpen begrijpelijk te maken. Als presentator is ze bedreven in het ondervragen van gasten.


Boek Frederique Dormaar bij het Sprekershuys!

Spreker Frederique Dormaar is te boeken als dagvoorzitter, interviewer, presentator, debatleider en gespreksleider bij het Sprekershuys en is expert op het gebied van business & management, leiderschap, ondernemerschap en communicatie & media. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Dagvoorzitter Frederique Dormaar boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Lees meer
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer