1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Dagvoorzitter & journalist

Frederique Dormaar

Frederique is eindredacteur en presentator bij RTL Z. Op journalistiek vlak is ze begonnen bij het blad Elsevier. Als verslaggever is ze het gewend om complexe (economische) onderwerpen begrijpelijk te maken. Frederique is een levendige verteller en scherpe vragensteller. Ze is niet alleen inhoudelijk sterk, maar zorgt daarnaast met haar enthousiasme en humor voor een goeie sfeer in de zaal. Frederique is te boeken als dagvoorzitter, interviewer, presentator, debatleider en gespreksleider bij het Sprekershuys.

...Frederique Dormaar

Over Frederique Dormaar

Als dagvoorzitter koppelt Frederique Dormaar haar expertise in financiën en achtergrond in journalistiek om prikkelende vragen te stellen, het publiek nieuwe inzichten te geven en een inhoudelijk event te verzorgen. Haar enthousiasme, passie en interactieve aanpak houdt het publiek op het puntje van hun stoel en geeft ze een frisse blik op brandende vragen binnen hun industrie.


Achtergrond

Frederique is geboren in Utrecht, studeerde Nederlands en Geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam en de Universiteit Leiden. Haar journalistieke carrière begon ze bij Weekblad Elsevier, waar zij samen met de verslaggevers beknopte video's maakte voor de website. Na ruim vier jaar stapte Frederique over naar De Financiële Telegraaf. Daar stelde zij de financiële bulletins samen. Inmiddels is Frederique werkzaam als eindredacteur en presentator bij RTL Z, waar haar carrière voor de camera begon. Vanuit haar achtergrond in journalistiek en ervaring als verslaggever op de redactie is zij gewend om complexe economische onderwerpen begrijpelijk te maken. Daarnaast is ze bedreven in het ondervragen van gasten.


Frederique als dagvoorzitter

Als dagvoorzitter zorgt ze voor een event met inhoud, interactie en een fijne sfeer. Ze verbindt haar inhoudelijke kennis met het overkoepelende thema van het event. Daarnaast zorgen haar enthousiasme en prikkelende vragen dat het event voor zowel het publiek als de gasten op het podium een belevenis wordt. Op deze manier verlaten de gasten de zaal met nieuwe inzichten op financieel vlak die zij kunnen toepassen voor groeimogelijkheden.


Boek Frederique Dormaar bij het Sprekershuys!

Frederique Dormaar is te boeken als dagvoorzitter, interviewer, presentator, debatleider en gespreksleider bij het Sprekershuys en is expert op het gebied van business & management, leiderschap, ondernemerschap en communicatie & media. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Dagvoorzitter Frederique Dormaar boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Duurzaam ondernemerschap, Leiderschap, Real Estate, Innovatie & Trends, Ondernemen

In te huren als

 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Debatleider
 • Gespreksleider
 • Presentator

Tariefindicatie

Sessies

Dagvoorzitterschap

Frederique is geboren in Utrecht, studeerde Nederlands en Geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam en de Universiteit Leiden. Inmiddels werkt Frederique alweer ruim 5 jaar voor RTL Z, waar haar carrière voor de camera begon. Als verslaggever op de redactie is zij gewend om complexe economische onderwerpen begrijpelijk te maken. Dit merk je ook als Frederique dagvoorzitter is. Als presentator is ze bedreven in het ondervragen van gasten.

Hart voor de Zaak: zo onderneem je zonder stress - RTL Z NIEUWS

Zeewier als snack, plastic en douchegel - Z TODAY

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.