Vakgebied

Politiek
City marketing en communicatie

Thema's

Communicatie & Media
Bestuur, Beleid & Politiek
Economie & Financien

Talen

Nederlands

Tarief

Vanaf € 3.000

Biografie

Biografie

Frits Huffnagel (1968) is wethouder geweest in Amsterdam (Financiën, Economische Zaken, ICT en Luchthaven) en in Den Haag (Citymarketing en Binnenstad, Internationaal, ICT en Personeel & Organisatie). Zijn specialiteiten zijn citymarketing en communicatie. In Amsterdam introduceerde hij de campagne 'I Amsterdam' en zette hij de stad op de kaart als "Internationale stad van Vrede en Recht".

Deze vrolijke, welbespraakte liberaal werd nationaal bekend als panellid in het debatprogramma 'Het Lagerhuis'. Hij heeft veel kennis van lokale en nationale politiek. Huffnagel was lid van het campagneteam van Gerrit Zalm (2003) en succesvol campagneleider van Mark Rutte (2006). Daarnaast volgt hij de Amerikaanse politiek op de voet en mocht hij Barack Obama, Bill Clinton en Hillary Clinton ontmoeten.

Zijn politieke ervaring en opvattingen weet hij te combineren met een flinke dosis humor. Daardoor is hij een graag geziene en gehoorde gast in televisieprogramma's als 'Pauw & Witteman' en 'WNL Ochtendspits'. Ook durft hij als discussieleider de rol van 'advocaat van de duivel' op zich te nemen en daarmee discussies uit te lokken en meningsverschillen boven tafel te krijgen. Frits Huffnagel is in te huren als spreker, columnist, voorzitter, presentator en discussieleider.

Lees meer
Save your troubles, drink your bubbles!
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer