1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & autocoureur

Giedo van der Garde

Giedo van der Garde combineert als spreker zijn unieke ervaring als topsporter, ondernemer, F1-expert en coach. Samen met GP Magazine-presentator Mark Koense neemt Giedo je dan ook mee op een spannende reis door de fascinerende racewereld. Wat is het geheim van het fenomeen Max Verstappen? Hoe bouw je een team? Hoe maximaliseert de autosport het belang van data? Samen staan ze garant voor een presentatie die duidt, fascineert, relativeert en boeit. Giedo van der Garde is te boeken als spreker bij het Sprekershuys.

...Giedo van der Garde

Over Giedo van der Garde

Giedo van der Garde is één van de succesvolste Nederlandse autocoureurs. Hij bereikte de Formule 1 en is Europees én wereldkampioen in de langeafstandsracerij. Als kopman van Racing Team Nederland (het raceteam van Jumbo-topman Frits van Eerd) racet Giedo nu met veel succes in de belangrijkste endurance races van de wereld, zoals de 24 uur van Le Mans en de 24 uur van Daytona.


Formule 1

Bovendien is Giedo dé Formule 1-analist van de Nederlandse F1-zender Viaplay en is hij regelmatig als F1-expert te gast bij tv-programma's als Humberto en GP Magazine. Hij gebruikt zijn 30 jaar topsportervaring inmiddels ook als ondernemer: met zijn bedrijf CRAVT maakt Giedo furore als ontwikkelaar van premium vastgoedprojecten.


Lezing

Samen met GP Magazine-presentator Mark Koense neemt Giedo je mee op een spannende reis door de fascinerende racewereld. Wat is het geheim van het fenomeen Max Verstappen? Hoe bouw je een team? Hoe maximaliseert de autosport het belang van data? Het zijn maar een paar fascinerende vragen waarop Giedo en Mark verrassende en boeiende antwoorden geven tijdens hun presentatie. Een bijzondere presentatie over welke lessen we allemaal kunnen leren van de Formule 1. En die toegespitst kan worden op de door u gewenste thema’s.


Mark Koense werkte in de Formule 1, voordat hij met Jan Lammers het team Racing for Holland oprichtte. Nu is Mark hoofdredacteur van GP Magazine en presentator van het gelijknamige TV-programma, auteur van diverse boeken, media-ondernemer en ook nog altijd actief in de racerij, waaronder als teammanager van Racing Team Nederland.


Boek Giedo van der Garde bij het Sprekershuys

Giedo van der Garde is te boeken als spreker en combineert in zijn lezingen zijn unieke ervaring als topsporter, ondernemer, F1-expert en coach. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Giedo van der Garde boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Real Estate, Innovatie & Trends, Ondernemen, Technologie en ICT, Teambuilding

In te huren als

 • Spreker

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Giedo van der Garde en Mark Koense Lezing

Als sprekers combineren Giedo en Mark hun veelzijdige ervaring als autosporters, ondernemers, presentatoren en F1-kenners. Samen nemen ze het publiek mee op een spannende reis door de fascinerende racewereld. Wat is het geheim van het fenomeen Max Verstappen? Hoe bouw je een team? Hoe maximaliseert de autosport het belang van data? Het zijn maar een paar intrigerende vragen waarop Giedo en Mark verrassende en boeiende antwoorden geven tijdens hun presentatie. Een bijzondere presentatie over welke lessen we allemaal kunnen leren van de Formule 1. En die toegespitst kan worden op door jouw gewenste thema’s.

Giedo van der Garde in Formule 1

Giedo: Ik ben er ziek van - RTL LATE NIGHT

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.