Vakgebied

Ondernemen
Management
Disruptie
Transformation
Bedrijfskunde
Futurologie
Bedrijfscultuur
Overleven als bedrijf door strategie
Ondernemen

Thema's

Leiderschap
Ondernemerschap
Business & Management
Communicatie & Media
Strategie
Sales & Klantgerichtheid
Creativiteit & Inspiratie
Innovatie & Trends

In te huren als

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Vanaf € 3.150

Biografie

Biografie

Gilbert Gooijers is samen met Jeroen van Glabbeek oprichter en eigenaar van CM Groep B.V. in Breda. In 1999 bouwden zij op 20-jarige leeftijd hun bedrijf op rond het product SMS. Waar veel bedrijven het einde van SMS voorspelden, wisten zij de rol van SMS en mobiel op waarde te schatten. Inmiddels hebben ze zo’n 300 man personeel, 10 kantoren wereldwijd en een jaaromzet van 90 miljoen. Ook biedt CM inmiddels ruim 30 producten op het gebied van mobiele communicatie, identificatie en betalingen. Gilbert’s visie op pionieren, management en technologische innovatie weet succesvolle bedrijven keer op keer te inspireren en te motiveren.

Management maar dan anders

De unieke managementformule van CM vormt de basis van het succes. Bij CM kennen ze geen hiërarchie. “Bij CM gaat het erom dat je doet wat je leuk vindt, doet waar je goed in bent en dat je iets bijdraagt. Voor het bedrijf, en de maatschappij en jezelf. Dat betekent dat medewerkers ook veel vrijheid krijgen in het nemen van initiatief en het kiezen van een richting. We hebben alleen medewerkers die beter in hun ding zijn dan wij. Het zijn uitblinkers van wie we iets kunnen leren. Ze delen in onze verantwoordelijkheid. We hebben CM samen opgebouwd en blijven investeren in innovatie en ontwikkeling van medewerkers.”

Gilbert inspireert mensen in zijn lezingen om hun organisatiecultuur onder de loep te nemen. Hoe kom je van van ego's binnen je bedrijf en zorg je voor een organische organisatiecultuur? Daarnaast legt hij uit wat api’s zijn, het belang van platforms, experience design, Living services, singularity en OTT.

Gilbert Gooijers is te boeken als spreker en geeft lezingen over onderwerpen als strategie, bedrijfscultuur, ondernemerschap en leiderschap. Op deze pagina kun je onder de kop 'sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.

Lees meer
A desk is a dangerous place from which to view the world
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer