Vakgebied

Strategie
Verandermanagement
Innovatie & Trends
Sales & Klantgerichtheid
Duurzaamheid & Klimaat
Business & Management
Economie & Financiën

Thema's

Mens & Maatschappij
Business & Management
Strategie
Innovatie & Trends
Economie & Financien
Verandermanagement

Talen

Nederlands
Engels
Duits

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Hans Groenhuijsen studeerde geschiedenis (Universiteit Utrecht) en bedrijfskunde (Interfaculteit Bedrijfskunde Delft) en werkte jarenlang als adviseur en interim-manager bij diverse ondernemingen en in verschillende management- en directiefuncties bij Boer & Croon, Centraal Beheer/Achmea, Athlon, Akzo Nobel, Pon en Rabobank International. Hij was vaak betrokken bij transformaties: reorganiseren en herstructureren, innoveren, fusies en overnames. Zijn 35 jaar ervaring ligt vooral in de wereld van automotive en mobiliteit. Zo werkte hij voor fabrikanten, importeurs en dealers, voor verzekeraars en banken, leasemaatschappijen en verhuurders. Opdrachtgevers waren onder andere Achmea, Ford Europe, Leaseplan, Athlon, Eureko, Pon, Nationale Nederlanden, ABN AMRO, InvestNL, Ministerie van I&W. Naast zijn advieswerk is Hans actief als spreker en dagvoorzitter.

Hans is een generalist in hart en nieren, met een brede opleiding, grote diversiteit in werkervaring en kennis. Hij is uitdagend en scherp, kritisch en inspirerend. Hij spreekt over de grote trends in de wereld, over de grote thema’s zoals innovatie, transitie, crisis en perspectief, politiek en economie. Hij is soms de beschouwer en soms de verteller, vanuit zijn ervaring en vanuit de actualiteit, en de praktijk van alledag. Hij schetst niet alleen de grote trends en issues in de wereld, maar hij kan ook vanuit deze brede context inzoomen: van plaatjes en praatjes naar inzicht en uitzicht, van theorie naar praktijk.

Boek Hans Groenhuijsen bij het Sprekershuys!

Hans Groenhuijsen is te boeken als spreker, dagvoorzitter, interviewer, debatleider, panellid en gespreksleider bij het Sprekershuys en is expert op het gebied van mens & maatschappij, business & management, strategie en innovatie & trends. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Spreker Hans Groenhuijsen boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Lees meer
It is mei sizze net te dwaen (het is met zeggen niet te doen, met alleen praten kom je er niet).
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer