Vakgebied

Netwerken
Communicatie met/bij klanten
Medewerkers
Conflicten
Belgen & Nederlanders
Vrouwen & mannen

Thema's

Leiderschap
Business & Management
Cabaret & Entertainment
Sales & Klantgerichtheid
Creativiteit & Inspiratie

Talen

Nederlands
Engels
Frans

Tarief

Vanaf € 3.500

Biografie

Biografie

Harry van Hest is te boeken als spreker, dagvoorzitter, interviewer, presentator, gespreksleider en panellid en spreekt over de onderwerpen leiderschap, business & management, cabaret & entertainment, netwerken en conflicten. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

‘Humor is serious business’. Dat ondervindt Harry van Hest dagelijks sinds hij werkzaam is voor radio, televisie en de pers. Daarom heeft hij de laatste tien jaar als gedreven spreker, presentator, dagvoorzitter en mediatraining coach, zijn ervaring enthousiast ten dienst gesteld aan bedrijfsleiders en hun medewerkers. De kracht van humor, beelden en ‘storytelling’ in het optimaliseren van de contacten met klanten en/of collega’s en bij het netwerken of bij het spreken voor publiek zijn van groot belang. Hij wil dit graag met ons delen.

Harry van Hest is een van de meest gevraagde sprekers en presentatoren/dagvoorzitters in België. In de beginjaren van zijn lange carrière werkte hij voor zowat alle nationale en regionale Belgische tv-kanalen en had hij zijn eigen ochtendshow bij VRT-Radio 2 – België’s meest populaire radiostation. Hij leerde al erg vroeg dat je, om je publiek echt te bereiken, zowel een interessant verhaal moet hebben, als dat je dat levendig en met entertainment moet kunnen brengen. Hierbij kan een vleug humor op het juiste moment wonderen verrichten, zélfs tijdens een leerzame uiteenzetting. Door de jaren heen begon Harry dan ook meer en meer opdrachten te krijgen als keynote speaker in het commerciële circuit, zowel voor strikt zakelijke evenementen als voor evenementen in een meer ontspannen kader. Zo geeft hij lezingen voor multinationals, verenigingen en universiteiten, maar ook tijdens cruises, en werkte hij tijdens internationale congressen in Barcelona, Praag, Stockholm, Wenen, Caïro, Parijs, Malta, Monaco en uiteraard veelvuldig in België en Nederland. Ook geeft hij lezingen in de zorgsector en op scholen.

Lees meer
Als een leerzame voordracht ook ‘plezant’ mag zijn!
Harry van Hest Sprekershuys
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer