1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker

Jacco Eltingh

Jacco Eltingh, professioneel tennisser en oprichter van TennisEvents. Als kersverse wereldkampioen en nummer één van de wereld in het dubbelspel stopte hij in 1998 als professioneel tennisser. Tegenwoordig runt hij zijn eigen bedrijf, TennisEvents. Jaarlijks organiseren ze vele tennisclinics voor verenigingen en bedrijven en de Tennis Classics. Daarin nemen oudwereldtoppers, zoals John McEnroe, Richard Krajicek en Henri Leconte het tegen elkaar op. Jacco is een echte verhalenverteller. Met passie en humor vertelt hij over zijn ervaringen als tennisprofessional. Jacco Eltingh is te boeken als spreker, dagvoorzitter en presentator bij het Sprekershuys!

...Jacco Eltingh

Over Jacco Eltingh

Als kersverse wereldkampioen en nummer één van de wereld in het dubbelspel stopte Jacco in 1998 als professioneel tennisser. Tegenwoordig runt hij zijn eigen bedrijf. Jaarlijks organiseert TennisEvents vele tennisclinics voor verenigingen en bedrijven en de Tennis Classics. Daarin nemen oudwereldtoppers, zoals John McEnroe, Richard Krajicek en Henri Leconte het tegen elkaar op.


Daarnaast is Jacco Eltingh vaste commentaar/presentator van diverse tennistoernooien waaronder Wimbledon. Jacco behaalde samen met Paul Haarhuis grote successen in het dubbelspel. Ze werden twee keer wereldkampioen en wonnen alle Grand Slamtoernooien minimaal één keer. In de jaren negentig vormden ze, samen met Richard Krajicek en Jan Siemerink, de gouden generatie van het Nederlandse tennis. Midden jaren negentig stond Jacco Eltingh in de top twintig van de wereldranglijst enkelspel en versloeg hij regelmatig grote kampioenen als André Agassi, Pete Sampras en Ivan Lendl. Jacco is een echte verhalenverteller. Met passie en humor vertelt hij over zijn ervaringen als tennisprofessional. Schitterende anekdotes worden afgewisseld met leerzame tips over onder andere samenwerken en omgaan met tegenslagen. In zijn carrière kende Jacco veel hoogtepunten en enkele dieptepunten. Samen met Paul Haarhuis vormde hij een ijzersterk team. Tegenwoordig is de geboren Heerdenaar zelfstandig ondernemer, commentator en geeft hij tennisclinics en presentaties.


Boek Jacco Eltingh bij het Sprekershuys!

Jacco Eltingh is te boeken als spreker, dagvoorzitter en presentator en is expert op het gebied van mens & maatschappij, sport & motivatie, lifestyle & health en creativiteit & inspiratie. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Jacco Eltingh boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Sport, Communicatie, Topprestaties, Omgaan met stress, Successen, Motivatie

In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Presentator

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Tennis Clinic

Wil je iets leuks en sportiefs doen met je collega's of zakenrelaties? Dan is een tennis clinic een leuk idee! Samen met Jacco ga je op de tennisbaan aan de slag. Op een sportieve manier werk je aan de teambuilding. Diverse oefeningen worden doorgenomen en vervolgens worden de slagen in praktijk gebracht. Ook is het mogelijk om een tennis clinic te combineren met een lezing!

Lezing Jacco Eltingh

Jacco is een echte verhalenverteller. Met passie en humor vertelt hij over zijn ervaringen als tennisprofessional. Schitterende anekdotes worden afgewisseld met leerzame tips over onder andere samenwerken en omgaan met tegenslagen. In zijn carrière kende Jacco veel hoogtepunten en enkele dieptepunten. De onderwerpen die voorbij komen:

 • Wat is het belang van goede communicatie (in teamverband)?
 • Het effect van motivatie op topprestaties;
 • Het belang van in vorm zijn;
 • Hoe zorg je als team voor 1 + 1 = 3?;
 • Hoe ga je om met stress?
 • De balans tussen werk en privé;
 • Genieten van successen.


Jacco Eltingh als dagvoorzitter

Jacco praat als dagvoorzitter de verschillende onderdelen van een evenement aan elkaar. Hij informeert het publiek, maar nog belangrijker: hij enthousiasmeert. Jacco weet de spanning goed op te bouwen en zorgt ervoor dat bezoekers niet verveeld raken. Als sporter weet Jacco gedisciplineerd te blijven en een publiek te vermaken. Hij zorgt ervoor dat het publiek met een goed gevoel naar huis gaat!

Iedere dag is een trouwdag

Interview Jacco Eltingh Windmill Cup 2016

Ouch! Jacco Eltingh's pain is self inflicted | Australian Open 2018

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.