Vakgebied

Ondernemen
Sport

Thema's

Sport & Motivatie
Ondernemerschap
Business & Management

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Jack van Gelder is te boeken als spreker, dagvoorzitter, presentator en panellid en geeft lezingen over de onderwerpen sport & motivatie, ondernemen en business & management. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Jack van Gelder is een radio- en tv-commentator. Hij behoorde jarenlang tot de vaste gezichten van het sportprogramma Studio Sport. Voor de TROS presenteerde hij vele programma's waaronder: 'Ter land, ter zee en in de lucht', 'Het spel zonder grenzen', 'Sweathearts', 'Dat zeg ik niet', 'Voor de verandering', 'Wanted', 'Sports on top' en de 'TROS sport quiz'. Ook presenteerde hij de voetbalquiz 'Play like a Champion’.

Op dit moment is Jack van Gelder presentator van Ziggo Sport waar hij verschillende sportprogramma’s presenteert en radioreporter is van de N.O.S. Jack is beschikbaar voor presentaties, dagvoorzitterschappen en motivatiespeeches.

Lees meer
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer