1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & dagvoorzitter

Jack van Gelder

Jack van Gelder is een radio- en tv-commentator. Hij behoorde jarenlang tot de vaste gezichten van het sportprogramma Studio Sport. Momenteel is hij presentator van Ziggo Sport. Tijdens zijn lezingen spreekt hij over sport, ondernemerschap, het bedrijfsleven en management. Want zijn passie, interesse en kennis liggen zeker niet alleen in de sportwereld. Bij Jack weet je in ieder geval zeker dat hij zijn verhaal met overtuiging en enthousiasme deelt! Jack van Gelder is te boeken als spreker, dagvoorzitter, presentator en panellid bij het Sprekershuys.

...Jack van Gelder

Over Jack van Gelder

Jack van Gelder is een radio- en tv-commentator. Hij behoorde jarenlang tot de vaste gezichten van het sportprogramma Studio Sport. Voor de TROS presenteerde hij vele programma's waaronder: 'Ter land, ter zee en in de lucht', 'Het spel zonder grenzen', 'Sweathearts', 'Dat zeg ik niet', 'Voor de verandering', 'Wanted', 'Sports on top' en de 'TROS sport quiz'. Ook presenteerde hij de voetbalquiz 'Play like a Champion’.

Op dit moment is Jack van Gelder presentator van Ziggo Sport waar hij verschillende sportprogramma’s presenteert en radioreporter is van de NOS. Jack is beschikbaar voor presentaties, dagvoorzitterschappen en motivatiespeeches.

Boek Jack van Gelder bij het Sprekershuys!

Jack van Gelder is te boeken als spreker, dagvoorzitter, presentator en panellid en is expert op het gebied van ondernemen en sport. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Jack van Gelder boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Sport, Ondernemen

In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Presentator
 • Panellid

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Dagvoorzitter Jack van Gelder

Jack van Gelder is bekend als presentator van vele televisieprogramma's. Deze ervaring gebruikt hij als dagvoorzitter bij bedrijfsevenementen. Jack kan als dagvoorzitter een mooie link maken tussen sport- en het bedrijfsleven. Vol enthousiasme wordt het evenement aan elkaar gepraat waarbij het ook mogelijk is om hem in te zetten als interviewer.

Lezing Jack van Gelder

Jack van Gelder is bekend om zijn enthousiaste manier van commentaar geven tijdens voetbalwedstrijden. Hij weet natuurlijk alles over voetbal en daar ligt ook zijn grote passie. Maar daarnaast weet Jack in het algemeen ook veel over sport. Tijdens een lezing kan hij hierover spreken, maar ook over ondernemerschap, het bedrijfsleven en management. Want zijn passie, interesse en kennis liggen zeker niet alleen in de sportwereld. Bij Jack weet je in ieder geval zeker dat hij zijn verhaal met overtuiging en enthousiasme deelt!

Summer Holiday - Jack Van Gelder

Jack van Gelder kan een BEHOORLIJKE NOOT ZINGEN | Hoge Bomen

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.