Sprekershuys logo

Vakgebied

Ondernemerschap
Vrouwelijk ondernemerschap
Financiën
Inspirerend leiderschap
Financiële educatie
Ondernemen tijdens crisis

Thema's

Leiderschap
Ondernemerschap
Business & Management
Creativiteit & Inspiratie

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Vanaf € 2.350

Biografie

Biografie

Jacqueline Zuidweg is sinds 1994 ondernemer, oprichter en directeur van Zuidweg & Partners B.V. Haar bedrijf is gespecialiseerd in het helpen van MKB-ondernemers en ZZP’ers die in zwaar weer verkeren en heeft inmiddels ruim 40.000 ondernemers bijgestaan. Als ervaren en enthousiast ondernemer weet ze dat ondernemen zo veel meer betekent dan alleen geld verdienen. Ondernemen is een way of life, het bepalen van je eigen koers en het realiseren van je dromen. Maar ondernemen is ook risico nemen en risico lopen. De corona-crisis leert ons allemaal hoe onvoorspelbaar het leven, en dus ook het ondernemen, kan zijn.

Op het financieel falen van ondernemers ligt helaas nog steeds een taboe in Nederland. Dit, terwijl je juist van je fouten het meeste leert. De missie van Jacqueline is dan ook het taboe op financieel falen te doorbreken en zorgen dat alle ondernemers die persoonlijk aansprakelijk zijn voor schulden snel en vakkundig worden geholpen.

In 2014 is Jacqueline gestart met Stichting MKBDoorgaan.nl, de vroegsignalerende portal voor MKB-bedrijven en ZZP’ers met dreigende (financiële) problemen. MKBDoorgaan maakt inmiddels onderdeel uit van de Nederlandse Schuldhulp Route (Geldfit Zakelijk) en

Zij is als gast regelmatig te zien bij Tv-programma’s zoals Nieuwsuur, Goedemorgen Nederland, KRO-NCRV De Monitor en RTLZ. Ook is zij te horen op radio1 en als co-host bij BNR Zakendoen. Haar eerste boek ‘Vallen, opstaan en weer doorgaan’, tips & adviezen voor en door ondernemers in uitdagende tijden, heeft zij geschreven samen met schrijfster Josette Dijkhuizen en is in maart 2013 uitgegeven.

Als blijk van erkenning voor haar activiteiten en ondernemerskwaliteiten is Jacqueline uitgeroepen tot Zakenvrouw van het Jaar 2012 (Prix Veuve Clicquot).
Inmiddels is zij een veelgevraagd spreker, presentator en dagvoorzitter. Ze weet haar publiek te enthousiasmeren over haar passies voor ondernemen (ook met tegenwind!).


Boek Jacqueline Zuidweg bij het Sprekershuys!

Jacqueline Zuidweg is te boeken als spreker en dagvoorzitter en is expert op het gebied van vrouwelijk ondernemerschap, financiën en leiderschap. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Jacqueline Zuidweg boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Lees meer
Vallen, opstaan en weer doorgaan!
Jacqueline Zuidweg Sprekershuys
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer