1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & dagvoorzitter

Jerre Maas

Jerre Maas houdt zich bezig met het bouwen van de brug tussen publiek en jouw evenement. Dat doet hij o.a. met zijn eigen, (inter)actieve werkvormen. Zijn ondernemende geest en creativiteit hebben ervoor gezorgd dat hij de laatste jaren betrokken is geraakt bij verschillende innovatieve bedrijven en projecten. Zijn motto ‘durf te delen’ is de katalysator voor succes volgens hem! In 2011 richtte hij, samen met twee compagnons, PresentersWall op; een innovatieve en interactieve event-tool. Jerre is te boeken als spreker, dagvoorzitter, interviewer, presentator en panellid bij het Sprekershuys.

...Jerre Maas

Over Jerre Maas

Na zijn studie Sociale Psychologie aan Tilburg University heeft Jerre zich verdiept in de interactie met het publiek. Als dagvoorzitter, presentator, spreker en ondernemer houdt hij zich bezig met het bouwen van de brug tussen publiek en jouw evenement. Dat doet hij o.a. met zijn eigen, (inter)actieve werkvormen. Voor Jerre is het een voorwaarde om betrokken te zijn in het meeting design van je evenement – want alleen dan kun je een presentatie of dagvoorzitterschap volledig afstemmen op de doelen die jij nastreeft! Zijn ondernemende geest en creativiteit hebben ervoor gezorgd dat hij de laatste jaren betrokken is geraakt bij verschillende innovatieve bedrijven en projecten. Zijn motto ‘durf te delen’ is de katalysator voor succes volgens hem! In 2011 richtte hij, samen met twee compagnons, PresentersWall op; een innovatieve en interactieve event-tool, waarmee zij genomineerd werden voor een Accenture Innovation Award. Met Improgression, een online learning platform, werd hij in 2012 opgenomen in de MKB Innovatie Top 100.


Boek Jerre Maas bij het Sprekershuys!

Jerre Maas is te boeken als spreker, dagvoorzitter, interviewer, presentator en panellid en is expert op het gebied van marketing, communicatie, ondernemerschap en (sociale) psychologie. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.Spreker Jerre Maas boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Communicatie, Marketing, Ondernemen, Psychologie, Sociale psychologie

In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Presentator
 • Panellid

Tariefindicatie

€1500

Sessies

Lezing Jerre Maas

Als spreker vertaalt Jerre zijn theoretische kennis naar de praktijk. Hij kijkt naar de behoeftes van het publiek en probeert zoveel mogelijk 'aha-momenten' te creëren. Of het nu gaat over ondernemerschap of de kunst van het beïnvloeden, het gaat erom dat het publiek met concrete handvatten naar huis gaat.

Dagvoorzitterschap Jerre Maas

Jerre als dagvoorzitter kenmerkt zich – uiteraard – door veel interactie, energie en inspiratie. Met een gezonde dosis humor bouwt hij de brug tussen publiek, spreker en organisatie. Met Jerre haal je niet alleen een dagvoorzitter in huis, maar iemand die met je mee denkt in het meeting design zodat je een maximale impact bereikt!

Training Jerre Maas

Naast zijn lezingen en dagvoorzitterschappen wordt spreker Jerre veel gevraagd voor het geven van presentatietrainingen. Samen met Rudy van Beurden schreef hij het boek ‘Dus, wat is je punt?’; een laagdrempelige methode om overtuigend te kunnen presenteren, pitchen en debatteren. Jerre houdt ervan om zoveel mogelijk te doen. Hij gelooft erin dat je alleen door te ervaren kunt leren en jezelf kan verbeteren. Ga samen met hem aan de slag met bijvoorbeeld je presentatievaardigheden, een workshop over de eerste indruk of het vergroten van je overtuigingskracht.

Durf te delen!

E-lab hangout 25 september 2014 - Jerre Maas

Ideas worth spreading? | Jerre Maas | TEDxBreda

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.