Vakgebied

Internationaal zakendoen
Organisatiecultuur
Cultuur
Culturele Antropologie
Diversiteit

Thema's

Mens & Maatschappij
Ondernemerschap
Lifestyle & Health

In te huren als

Spreker

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Vanaf € 5.000

Biografie

Biografie

Drs. Jitske Kramer (1973) is corporate antropoloog, spreker, ondernemer, facilitator, oprichter en eigenaar van HumanDimensions. Auteur van Normaal is anders, Deep Democracy de wijsheid van de minderheid, Wow! Wat een verschil, en coauteur van De Corporate Tribe (managementboek van het jaar 2016).

Jitske reist de wereld rond op zoek naar manieren om sterke tribes te bouwen en

onderlinge relaties te verstevigen. Maakt organisaties graag inclusief en safe for diversity. Expert op het gebied van diversiteit, inclusie, internationaal samenwerken en organisatiecultuur. Haar motto: “Verschillen maken de mens”. We weten dat iedereen anders is. En wat twee mensen nodig hebben om goed samen te werken is vergelijkbaar met wat twee teams, afdelingen, organisaties nodig hebben om samen te werken. Het is haar ambitie om de dynamiek van verschillen beter te stroomlijnen en benutten, zodat de slagkracht en de resultaten van individuen en groepen verbetert (en de wereld gewoon een beetje mooier wordt).

Lees meer
Verschillen maken de mens
Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer