Vakgebied

Internationaal zakendoen
Organisatiecultuur
Cultuur
Culturele Antropologie
Diversiteit

Thema's

Mens & Maatschappij
Ondernemerschap
Lifestyle & Health
Impact van corona

In te huren als

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Vanaf € 6.250

Biografie

Biografie

Spreker Jitske Kramer (1973) is corporate antropoloog, ondernemer, facilitator, oprichter en eigenaar van HumanDimensions. Tevens is zij van Normaal is anders, Deep Democracy de wijsheid van de minderheid, Wow! Wat een verschil en coauteur van De Corporate Tribe (managementboek van het jaar 2016).


“Verschillen maken de mens. We weten dat iedereen anders is”.

Jitske Kramer reist de wereld rond op zoek naar manieren om sterke tribes te bouwen en onderlinge relaties te verstevigen. Ze maakt organisaties graag inclusief en safe for diversity en is expert op het gebied van diversiteit, inclusie, internationaal samenwerken en organisatiecultuur. Haar motto: “Verschillen maken de mens. We weten dat iedereen anders is”.


Wat twee mensen nodig hebben om goed samen te werken is vergelijkbaar met wat twee teams, afdelingen en organisaties nodig hebben om samen te werken. Het is haar ambitie om de dynamiek van verschillen beter te stroomlijnen en benutten, zodat de slagkracht en de resultaten van individuen en groepen verbetert (en de wereld gewoon een beetje mooier wordt).


Spreker

Spreker Jitske Kramer begeleidt haar publiek tijdens een boeiende reis naar het wezen van de organisatie en geeft je inzicht in de grammatica van organisatiecultuur. Op deze manier zie je wat er werkelijk speelt in de dynamiek van de organisatie. Vanuit antropologie beschrijft Jitske dit in ranking, gedragspatronen, rituelen, onderlinge relaties en verhalen.


Deze kennis is noodzakelijk om tot collectieve verandering te komen. Haar praktijkvoorbeelden en praktische tips helpen bij deze exotische visie voor de eigen organisatie en veranderkunde.


Boek Jitske Kramer bij het Sprekershuys!

Jitske Kramer is te boeken als spreker bij het Sprekershuys. Zij spreekt over onderwerpen als ondernemerschap, internationaal zakendoen, organisatiecultuur, culturele antropologie en diversiteit. Op deze pagina kun je onder de kop 'Sessies' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Jitske Kramer boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Lees meer
Verschillen maken de mens
Jitske Kramer is te boeken als spreker bij het Sprekershuys
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer