Kim Coppes als dagvoorzitter inhuren

Kim Coppes als dagvoorzitter inhuren

Dagvoorzitter en moderator

We can change the world, one random act of kindness at a time”

Biografie

Kim is een veelgevraagd dagvoorzitter. Ze studeerde af aan de faculteit Theater en Drama van de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht.

Daarna volgde ze opleidingen in communicatie en interviewtechnieken. Van meet af aan combineerde ze haar werk op de planken met debat, training en bedrijfstheaterprogramma’s. Zocht werkelijke interactie met het publiek. Nu is ze dagvoorzitter, debatleider, interviewer en trainer communicatie-en gesprekstechnieken. Al deze functies gebruikt ze graag door elkaar, want improviseren ligt haar.

Ze is presentator bij ondernemerskanaal 7ditches.tv. Ook initieerde en geeft zij de training Leren Modereren, tot professioneel dagvoorzitter/gespreksleider, net als de internationale versie Mastering Moderation.

Kim is thuis in vele branches, van bouw en vervoer tot voeding, zorg en ziekenhuis, van ministeries tot kunst, van advocatuur tot uitzendbranche, ondernemersorganisaties, banken en universiteiten. 

Kim is een ervaren dagvoorzitter. Haar stijl laat zich omschrijven als los en ontwapenend, maar alert en met inhoud! Ze combineert in dit vak de rollen van ceremoniemeester, interviewer, gespreksleider en presentator. Ze heet welkom, loodst deelnemers door de dag, kondigt sprekers af en aan, introduceert de sprekers desgewenst met interviews, begeleidt het vragen stellen, bewaakt de tijd en het tempo, informeert, scherpt aan en verluchtigt uw congres of bijeenkomst.

Ook is Kim een ervaren debat- en gespreksleider. Van een gesprek een goed gesprek maken. Vraagstukken, visievorming, pijnpunten in teams, brainstorm, expertise-uitwisseling. Als debat- en gespreksleider zorgt Kim dat standpunten helder uitgesproken worden en dat er goede vragen worden gesteld. Tegenstellingen of overeenkomsten worden zichtbaar. Oplossingen worden gezocht, de lucht geklaard of inspiratie opgedaan. Kim denkt graag mee en neemt zorgen weg. Met haar theaterervaring improviseert zij gemakkelijk bij onverwachte situaties.

Volledige omschrijving

Profiel

Vakgebied

Gezondheidszorg, overheid, ondernemers, kunst en cultuur, voeding, zakelijke dienstverlening, stad en stedenbouw, woningcorporaties, bouw, consultancy, HR

Talen

Nederlands, Engels

Tarief

Vanaf €1950,-

In te huren als

Dagvoorzitter Interviewer Presentator

Onderwerpen

Maatschappij Lifestyle & Health Onderwijs Ondernemen Leiderschap Economie & Financien Kunst & Cultuur Bedrijfsleven & Management Wetenschap Marketing & Communicatie Bestuur & Beleid & Politiek Motivatie & Inspiratie

Interview

Wat was je eerste baantje?

Serveerster bij Il Pozzo, Italiaans restaurant aan de Utrechtse gracht.

Wat is je hoogtepunt in je carriere?

Bij die vraag zie ik een reeks beelden voorbijgaan: van in kleine zalen tot grote internationale congressen, ik zie dan bevlogen meepratende deelnemers en ik sta daar ergens midden in die zaal, te vragen, luisteren, te lachen of door te zagen, en te genieten!

Hoe ziet je vakgebied eruit over 10 jaar?

Dan worden congressen georganiseerd en ontworpen in samenwerking met de dagvoorzitter en is de schnabbeldagvoorzitter zo goed als verdwenen omdat dagvoorzitter dan als vak beschouwd wordt.

Voor wie heb je grote bewondering?

Voor Nelson Mandela, M.Vasalis, artsen en hulpverleners in conflictgebied. En Prince.

Wat weet niemand van je?

Het geheim van mijn uitstekende radslag.

Twitter