Vakgebied

Innovatie
Inspiratie
Samenwerken
Toekomst
Het nieuwe werken

Thema's

Leiderschap
Strategie
Innovatie & Trends
Verandermanagement

In te huren als

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Vanaf € 2.600

Biografie

Biografie

Kim Spinder is te boeken als spreker en panellid en geeft lezingen over de onderwerpen leiderschap, strategie, innovatie & trends en verandermanagement. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de mogelijkheden.

Kim Spinder kan het beste omschreven worden als innovator en piraat. Haar doel is om organisaties in beweging te krijgen via haar innovatieprogramma’s. Ze helpt organisaties innoveren met nieuwe skills, tools en vooral een nieuwe mindset. Kim gelooft in nieuwe manieren van (samen)werken.

Met veel lef en plezier helpt ze organisaties om zich klaar te maken voor de toekomst. Ze spoort hen aan om nu alvast de eerste stappen te zetten en in beweging te komen, zodat medewerkers meer waarde toevoegen en het werk effectiever en efficiënter gaat, maar vooral weer leuker wordt. Kim spreekt tijdens haar inspiratiesessie over innovatie in organisaties, lef om zaken voor elkaar te krijgen en nieuwe manieren van samenwerken, bijvoorbeeld e-mailloze organisaties. Volgens haar zijn medewerkers hier te veel tijd mee kwijt en kun je het potentieel van medewerkers beter benutten.

Lees meer
''Just do it!''
Kim Spinder header video sprekersprofiel
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer