1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Dagvoorzitter

Kjell Lutz

Als dagvoorzitter zorgt Kjell Lutz ervoor dat bezoekers deelnemers worden. Interactie staat dan ook voorop. Kjell is een fanatieke spelletjesnerd en dat komt terug in zijn ideeën voor interactieve werkvormen en formats. Hij heeft zich tijdens zijn studie Organisatiepsychologie verdiept in de theorie van kennisoverdracht. Hier toonde hij altijd al veel interesse in. Kjell Lutz deelt zijn kennis op het gebied van leiderschap, sport & motivatie, wetenschap,business & management en ondernemerschap. Kjell Lutz is te boeken als dagvoorzitter bij het Sprekershuys.

...Kjell Lutz

Over Kjell Lutz

Kjell Lutz is gefascineerd door hoe mensen leren. Tijdens zijn studie Organisatiepsychologie heeft hij zich dan ook verdiept in de theorie van kennisoverdracht: hoe kun je mensen helpen om zo goed mogelijk te leren? Dit heeft hij eerst bij kleine groepen toegepast tijdens trainingen, daarna online door middel van e-learningtrajecten en vervolgens bij grote groepen tijdens bijeenkomsten.


Boek Kjell Lutzbij het Sprekershuys!

Kjell Lutz is te boeken als spreker bij het Sprekershuys en is expert op het gebied van leiderschap, sport & motivatie, wetenschap en ondernemerschap. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Kjell Lutz boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Sport&Motivatie, Onderwijs, Zorg, Duurzaam ondernemerschap, Leiderschap, Wetenschap, HRM, Verandermanagement, Innovatie & Trends, Ondernemen, Prinsjesdag, Technologie en ICT

In te huren als

 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Gespreksleider
 • Presentator

Tariefindicatie

€2150

Sessies

Dagvoorzitter Kjell Lutz

Ik ben inzetbaar als gespreksleider, moderator, presentator, interviewer en debatleider. Ik open de dag met de juiste toon, kondig de sprekers aan, houdt de interactie op gang en zorg voor een goed verloop van de dag. Graag denk ik mee over het succesvol maken van uw evenement. Ik geef tijdens de voorbereiding ideeën voor de invulling van de dag en welke werkvormen het beste bijdragen aan de doelstellingen. Uiteraard onderhoud ik contact met de sprekers voor het evenement om ze zo goed mogelijk te kunnen begeleiden tijdens het evenement.

Alles wat je live wil kan digitaal ook, als je het maar goed ontwerpt.

Kjell Lutz - keynote speech Beter Beslissen

Spreker Kjell Lutz vlogt over keuzes maken | Vlog #2: Externe Motivatie

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.