1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & countrymanager LinkedIn Benelux

Marcel Molenaar

Marcel Molenaar is countrymanager van LinkedIn Benelux en heeft ruim 15 jaar ervaring binnen de online marketingwereld. Marcel is een gepassioneerd spreker over digitale ontwikkelingen en social media. Hij spreekt regelmatig op congressen en laat bedrijven het belang van online media zien. Hoe kun je bijvoorbeeld LinkedIn op de juiste manier inzetten om nieuwe mensen te werven en wat is er voor nodig om een divers aanbod te bereiken? Marcel Molenaar is te boeken als spreker en panellid bij het Sprekershuys.

...Marcel Molenaar

Over Marcel Molenaar

Marcel Molenaar is in 1969 geboren, heeft twee kinderen en woont en werkt in Amsterdam. Aanvankelijk lag zijn passie bij de horeca maar na een afgeronde studie op dit vlak begon het te knagen; wat is er nog meer? Begin jaren negentig besluit hij naar Nijmegen te verhuizen om daar Communicatiewetenschap te studeren met als master Marketingcommunicatie. Als hij in 1996 afstudeert breekt net het nieuwe digitale tijdperk aan en landt hij precies op tijd bij IBM in Amsterdam om daar de basis te leggen voor een carrière in dit vakgebied. Na diverse functies bij IBM Nederland, Lycos International, HotSMS en MailMedia, start hij in 2012 bij Linkedin Benelux als Head of Marketing Solutions. In deze functie is hij verantwoordelijk voor alle advertentie activiteiten van LinkedIn Benelux en adviseert hij klanten en bureaus over hun content strategie en beschikbare LinkedIn-oplossingen op dit vlak. In 2015 wordt hij door het hoofdkantoor in Mountainview aangesteld als Country Manager Benelux waarmee hij alle activiteiten van het LinkedIn kantoor in Amsterdam overziet. Marcel heeft inmiddels meer dan 15 jaar ervaring binnen de online marketing wereld.


Boek Marcel Molenaar bij het Sprekershuys!

Marcel Molenaar is te boeken als spreker en panellid en is expert op het gebied van digitale media, leiderschap, strategie, communicatie, business & management en technologie. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Marcel Molenaar boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

All things digital en de zakelijke kansen die dit biedt, Digitale media

In te huren als

 • Spreker
 • Panellid

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Lezing Marcel Molenaar

Spreker Marcel Molenaar spreekt regelmatig op congressen en laat bedrijven het belang van online media zien. Hoe kun je bijvoorbeeld LinkedIn op de juiste manier inzetten om nieuwe mensen te werven en wat is er voor nodig om een divers aanbod te bereiken? Waar zijn verschillende generaties en bijvoorbeeld millennials met name naar op zoek?

Marcel studeerde Marketingcommunicatie aan de Radboud Universiteit van Nijmegen en heeft inmiddels meer dan 15 jaar ervaring binnen de online marketingwereld. Hij is een gepassioneerd spreker over digitale ontwikkelingen en social media, waarbij LinkedIn natuurlijk een erg belangrijk medium is voor HR. Welke kansen biedt het? Leer er meer over tijdens Marcel zijn lezing.

Zo deden we het altijd' is de meeste gevaarlijke zin in iedere taal

Solliciteren via LinkedIn, de nieuwste ontwikkelingen met Marcel Molenaar

Marcel Molenaar - LinkedIn: haal jij het maximale uit je netwerk?

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.