Vakgebied

Digitale media
All things digital en de zakelijke kansen die dit biedt

Thema's

Leiderschap
Business & Management
Communicatie & Media
Strategie
Technologie en ICT

In te huren als

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Marcel Molenaar is in 1969 geboren, heeft twee kinderen en woont en werkt in Amsterdam. Aanvankelijk lag zijn passie bij de horeca maar na een afgeronde studie op dit vlak begon het te knagen; wat is er nog meer? Begin jaren negentig besluit hij naar Nijmegen te verhuizen om daar Communicatiewetenschap te studeren met als master Marketingcommunicatie. Als hij in 1996 afstudeert breekt net het nieuwe digitale tijdperk aan en landt hij precies op tijd bij IBM in Amsterdam om daar de basis te leggen voor een carrière in dit vakgebied. Na diverse functies bij IBM Nederland, Lycos International, HotSMS en MailMedia, start hij in 2012 bij Linkedin Benelux als Head of Marketing Solutions. In deze functie is hij verantwoordelijk voor alle advertentie activiteiten van LinkedIn Benelux en adviseert hij klanten en bureaus over hun content strategie en beschikbare LinkedIn-oplossingen op dit vlak. In 2015 wordt hij door het hoofdkantoor in Mountainview aangesteld als Country Manager Benelux waarmee hij alle activiteiten van het LinkedIn kantoor in Amsterdam overziet. Marcel heeft inmiddels meer dan 15 jaar ervaring binnen de online marketing wereld.

Marcel Molenaar is te boeken als spreker en panellid en geeft lezingen over de onderwerpen digitale en sociale media, leiderschap, business & management en strategie. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Lees meer
Zo deden we het altijd' is de meeste gevaarlijke zin in iedere taal
Marcel Molenaar header video sprekersprofiel
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer