Vakgebied

Ondernemerschap
Motivatie
Haar
Make Up
Visagie
Trends
Kleuren
Gebruik van producten

Thema's

Lifestyle & Health
Kunst & cultuur

In te huren als

Talen

Nederlands

Tarief

Vanaf € 2.250

Biografie

Biografie

Mari van de Ven is de bekendste haar- en make-up stylist van Nederland. In zijn carrière heeft hij talloze celebrities onder handen genomen en trends gezet. Naomi Campbell, Princess Stephanie van Monaco, Wendy van Dijk, Yolanthe Sneijder-Cabau, Sylvie van der Vaart en Tatjana Simic zijn een greep uit de namen die hij in zijn stoel heeft gehad. Ook is Mari een bekend gezicht van TV van onder andere de programma’s Koffietijd!, RTL Boulevard en zijn eigen rubriek in 4ME.

Mari begon zijn loopbaan op de kappersopleiding in 's-Hertogenbosch. Hij merkte al vrij snel dat zijn interesse verder reikte dan het kappersvak alleen. Tijdens zijn werk begon hij zich daarom meer toe te leggen op visagie. Hij deed dit onder andere bij de school van Dik Peeters. Mari werkte meer dan tien jaar via Corine Rottschäfer als visagie- en haarspecialist voor vele tientallen opdrachtgevers. Hij werkte mee aan verschillende interviews en reportages in binnen- en buitenland zoals de Cosmopolitan, ELLE, Esquire, Margriet, Marie Claire, Maxim, Quote en Viva. Voor het kledingmerk O'Neill verzorgde hij zes jaar lang fotoshoots voor de presentatie van nieuwe kledinglijnen. In 2008 lanceerde hij de Eye Care Lijn van Herôme en een jaar later werd deze lijn verder uitgebreid. In 2009 kreeg Mari een eigen rubriek in het televisieprogramma ‘4ME’. In 2010 zorgde Mari bij de bruiloft van Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau van Kasbergen voor het kapsel en de make-up van Yolanthe.

Ook staat Mari nog steeds graag in de salon om zijn klanten te knippen en stylen. Hij is benaderbaar en bereikbaar voor iedereen. Naast deze werkzaamheden wordt hij veel gevraagd voor bedrijfsevenementen, workshops en make-overs door heel Nederland. Tevens heeft Mari zijn eigen make-up penselenlijn genaamd Maestro, zijn eigen haarcosmetica genaamd FAIR en heeft hij een salon in ’s-Hertogenbosch, genaamd Het Haaratelier Mari van de Ven.

Mari van de Ven is te boeken als spreken en geeft lezingen over de onderwerpen haar, make-up, trends, motivatie, ondernemerschap en lifestyle & health. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Lees meer
Marie is een autoriteit in zijn vakgebied
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer