1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & presentator

Mark Verhees

Mark Verhees heeft jarenlang gewerkt voor een adviesbureau in de gezondheidszorg en daarna voor meerdere brancheverenigingen. Toen hij zijn passie voor positiviteit had ontdekt, is hij zich volledig gaan storten op de wetenschap van de positieve psychologie. Vanaf 2012 is hij seminars gaan geven over persoonlijk leiderschap. Mark geeft workshops en lezingen voor bedrijven en organiseert zelf seminars. Ook is hij de auteur van bestsellers ‘De Vibe’ en ‘Eenvoudiger leven’. Mark Verhees is te boeken als spreker, interviewer, presentator en panellid bij het Sprekershuys.

...Mark Verhees

Over Mark Verhees

Mark heeft een passie voor positiviteit. De wetenschap van de positieve psychologie brengt hij tot leven. Hij vindt het heerlijk om mooie mogelijkheden voor een positieve levens en werkinvulling aan te mogen reiken. Na zijn studie Bestuurs en Organisatiewetenschappen heeft Mark jarenlang gewerkt voor een adviesbureau in de gezondheidszorg en daarna voor meerdere brancheverenigingen. Toen hij zijn passie voor positiviteit had ontdekt, is hij zich volledig gaan storten op de wetenschap van de positieve psychologie. Begin 2011 is Mark begonnen met bloggen over zijn passie en is hij actief geworden op sociale. Door hier een duidelijke, herkenbare toegevoegde waarde te leveren groeide zijn bereik enorm. Inmiddels bereikt hij online meer dan 600.000 mensen per dag. Door online veel toegevoegde waarde te leveren heeft Mark een succesvol bedrijf opgebouwd. Vanaf 2012 is hij seminars gaan geven over Persoonlijk Leiderschap. Mark geeft workshops en lezingen voor bedrijven en organiseert zelf seminars en workshops. Inmiddels hebben duizenden mensen zijn online trainingen gevolgd. Mark is de auteur van bestsellers ‘De Vibe’, ‘Eenvoudiger leven’ en 'Levenslust'.Boek Mark Verhees bij het Sprekershuys!

Mark Verhees is te boeken als spreker, interviewer, presentator en panellid en is expert op het gebied van persoonlijk leiderschap en positieve psychologie. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Mark Verhees boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Persoonlijk leiderschap, Mogelijkheden benutten, Positieve psychologie, Social Media

In te huren als

 • Spreker
 • Interviewer
 • Presentator
 • Panellid

Tariefindicatie

€1500

Sessies

Lezing Mark Verhees

Positief zijn in een moeilijke situatie is niet naïef. Het is leiderschap. Een goede toepassing van positieve psychologie leidt tot persoonlijk leiderschap. De nadruk hierbij ligt op wat je zelf kunt betekenen, welke toegevoegde waarde je hebt en biedt en hoe je hierin kunt groeien. Persoonlijk leiderschap gaat over hoe je vanuit je eigen kracht een prachtige bijdrage levert aan je organisatie. Zeker ook in tijden van verandering. Het is een waanzinnig mooi programma over positieve emoties, loslaten, denken in mogelijkheden, ontdekken van je eigen kracht en handelen van binnenuit. Vele wetenschappelijke onderzoeken en tips vanuit o.a. de positieve psychologie zijn in het programma verwerkt. Zijn kracht zit in zijn enthousiasme en zijn vermogen om op gevoelsniveau te verbinden.

Alles wat je aandacht geeft, groeit.

Podcast 6 Het geheim van positieve psychologie - Mark Verhees

Sprekerhuys Spreekt: Mark Verhees

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.