Mark Verhees als spreker inhuren

Mark Verhees als spreker inhuren

Expert in positiever denken, leven, werken

Alles wat je aandacht geeft, groeit.”

Biografie

'Ik heb een passie voor positiviteit. De wetenschap van de positieve psychologie breng ik tot leven. Afgelopen jaren is het overdragen van mijn kennis en ervaringen mijn werk geworden. Ik vind het heerlijk om mooie mogelijkheden voor een positievere levens- en werkinvulling aan te mogen reiken. Mijn kracht zit in mijn enthousiasme en in mijn vermogen om op gevoelsniveau te verbinden. Ik volg mijn hart en geloof in mijn roeping!'

Na zijn studie Bestuurs- en organisatiewetenschap heeft Mark jarenlang met veel plezier gewerkt voor een adviesbureau in de gezondheidszorg en daarna voor meerdere brancheverenigingen. Toen hij zijn passie voor positiviteit had ontdekt, is hij zich volledig gaan storten op de wetenschap van de positieve psychologie.

Begin 2011 is Mark begonnen met bloggen over zijn passie en is hij actief geworden op Twitter en Facebook. Door hier een duidelijke, herkenbare toegevoegde waarde te leveren groeide zijn bereik enorm. Inmiddels bereikt hij dagelijks online meer dan 600.000 mensen. Door online veel toegevoegde waarde te leveren heeft Mark een succesvol bedrijf opgebouwd.

Vanaf 2012 is hij seminars gaan geven over Persoonlijk Leiderschap. In 2013 is zijn eerste boek gepubliceerd. Mark geeft workshops en lezingen voor bedrijven en hij organiseert zelf seminars en workshops. Inmiddels hebben duizenden mensen zijn online trainingen gevolgd. Eind 2016 kwam zijn tweede boek, genaamd 'De Vibe' uit. Hij is dankbaar voor wat hij voor veel mensen kan en mag betekenen! 

Volledige omschrijving

Profiel

Vakgebied

Positieve psychologie, persoonlijk leiderschap, je mogelijkheden benutten, social media

Talen

Nederlands

Tarief

Vanaf €1200,-

In te huren als

Spreker Panellid Presentator Interviewer

Onderwerpen

Ondernemen Leiderschap Motivatie & Inspiratie

Interview

Wat was je eerste baantje?

Ik kom uit een ondernemersgezin. Als kleine jongen hielp ik thuis al mee. Mijn eerste echte bijbaan was het uitsorteren van producten die niet aan kwaliteitsvereisten voldeden.

Wat is je hoogtepunt in je carriere?

Een absoluut hoogtepunt was voor mij het moment waarop ik besloot mijn vaste baan op te zeggen. Het moment waarop ik zelf vol vertrouwen koos voor mijn passie. Het moment waarop mijn verlangens groter waren dan mijn angsten en onzekerheden. Alle mooie resultaten die ik daarna heb behaald zijn een gevolg van deze krachtige keuze, van het volgen van mijn passie.

Hoe ziet je vakgebied eruit over 10 jaar?

Eerlijk gezegd hoop ik totaal overbodig te zijn over 10 jaar. Dat mensen dan zelf weten en ervaren hoe ze gelukkiger kunnen leven en werken. Over 10 jaar zal mijn vakgebied nog bestaan. Ik verwacht dat moderne communicatiemiddelen dan een belangrijke en krachtige rol spelen bij het positief veranderen van gedrag en gewoontes. Het zal een stuk eenvoudiger worden.

Voor wie heb je grote bewondering?

Ik heb bewondering voor mensen die zichzelf durven zijn, ongeacht de situatie. En voor mensen met een passie en sterk geloof in zichzelf. Ik kijk zelf graag naar Anthony Robbins. Hoe hij met een krachtige boodschap vele mensen meeneemt in zijn verhaal, dat vind ik gaaf. Mijn ultieme bewondering gaat uit naar Nelson Mandela. Zijn vredelievendheid en vergevingsgezindheid wil ik graag doorgeven.

Wat weet niemand van je?

Ik heb lange tijd een angst gekend dat ik nooit een succesvol zelfstandig ondernemer zou zijn. Komend uit een succesvol ondernemersgezin, was dit blijkbaar een gedachte die ik vaak tegen mezelf gezegd heb. Deze angst heeft me lange tijd tegengehouden om zelf te gaan ondernemen. Totdat ik mijn ware passie vond.

Twitter

  • @4positiviteit Er komt een grote hoeveelheid vrijheid naar je toe als je niets persoonlijk aantrekt. #DonMiguelRuiz
  • @4positiviteit Wie wil jij graag bedanken? Voor alles! https://t.co/z2pHwGeTBB
  • @4positiviteit Onthoud: als iets goeds nu niet gebeurt, wil dat niet zeggen dat het nooit gebeurt. Alles stroomt en niets blijft.
  • @4positiviteit Ik heb echt geen tijd om mensen te haten. Ook niet als ze mij haten. Ik ben veel te druk met het liefhebben van all… https://t.co/FwFGT9DExh
  • @4positiviteit Soms leiden de slechtste dingen, die ons overkomen, rechtstreeks naar het pad met de mooiste en meest waardevolle ervaringen.

Boeken