Vakgebied

Stress management
Anxiety management
Re-inspire
Wisdom Seminars
Living a Vital Life
Personal and professionals wellbeing

Thema's

Ondernemerschap
Lifestyle & Health
Business & Management
Teambuilding

In te huren als

Talen

Engels

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

TEDx-spreker, auteur en mondiaal ademhalingsleraar, Max Strom, ontwikkelde disruptieve, baanbrekende innovatie in ademwerk om verlammende angst en depressie te verlichten, door zich te concentreren op de oorzaken in plaats van de symptomen. Zijn methode is veel getest en blijkt in de praktijk snelle resultaten op te leveren. Hij is auteur van twee boeken: ‘Er is geen app voor geluk’ die de uitdaging aangaat om betekenis te vinden in het digitale tijdperk en’ A Life Worth Breathing’, gepubliceerd in vijf talen en gebruikt als verplichte lectuur in veel yogatrainingen.

Als dynamische spreker heeft Max keynote-adressen gepresenteerd op medische conferenties, welzijn conferenties en veel zakelijke evenementen. Onlangs presenteerde hij op de Mindful Leadership Summit in Washington DC en de World Government Summit in Dubai. Ook had hij een belangrijke bijdrage aan het eerste Wellness Symposium in Saoedi-Arabië en op zowel de Wisdom in Business Conference als de Inner Peace Conference in Amsterdam. Zijn TEDx-talk, Breathe to Heal, heeft 1,5 miljoen views op YouTube overtroffen. Max is een Amerikaan en is gevestigd in Nederland.

Max Strom is te boeken als spreker en geeft lezingen over onderwerpen als angst- en stressmanagement, lifestyle & health, vitaal leven en ondernemerschap. Op deze pagina kun je onder de kop 'sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.


Boek Max Strom bij het Sprekershuys!

Max Strom is te boeken als spreker bij het Sprekershuys en is expert op het gebied van lifestyle & health, business & management, teambuilding en ondernemerschap. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Max Strom boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Lees meer
When we are in pain, we become self-centered and myopic. When we heal, we become more empathetic, selfless, and sympathetic to the pain and welfare of others. It is a gift to others to heal ourselves.
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer