Vakgebied

Interieur ontwerp
Kleursamenstelling
Technisch tekenen
3D ontwerp & groen ontwerp

Thema's

Lifestyle & Health
Kunst & cultuur

In te huren als

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Michiel de Zeeuw begon zijn loopbaan als Nederlands acteur en zanger. Hij werd bekend in de rol van Tim d'Harencourt in de televisieserie Goudkust en vormde samen met Jimmy Geduld, Chris Zegers en Winston Gerschtanowitz de boyband 4 Fun. In 2000 koos Michiel ervoor om zijn carrière als interieurarchitect verder uit te bouwen.

Want niets is fijner dan wonen of werken in een ruimte die bij je past. Michiel vertaalt levensstijl, werkzaamheden en specifieke wensen naar het ideale interieur: stijlvol, sfeervol én praktisch. Hij heeft een excellente smaak, grote verbeeldingskracht en bovenal inlevingsvermogen. Dat vertaalt zich in unieke ontwerpen, perfect afgestemd op specifieke woonwensen en levensstijlen.

In 2008 studeerde Michiel af aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag als interieurarchitect. Aansluitend heeft hij voor verschillende bedrijven in de interieurbranche gewerkt, leerde de fijne kneepjes van het vak onder de vleugels van Jan des Bouvrie en richtte in 2007 zijn eigen bedrijf op genaamd Michiel de Zeeuw Interior Concepts. Vanwege zijn expertise is Michiel als presentator verbonden aan hèt woonprogramma van RTL 4; RTL Woonmagazine. Naast presentator vervult hij bovendien ook een prominente rol achter de schermen. Tevens is Michiel verantwoordelijk voor de samenstelling van de content van de RTL WM Pinterest site.

Michiel de Zeeuw is te boeken als spreker, interviewer en presentator en geeft lezingen over de onderwerpen interieur ontwerp, kleursamenstelling en lifestyle & health. Op deze pagina kun je onder de kop 'Sessies' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.

Lees meer
Build your own dreams or someone else will hire you to build theirs
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer