Vakgebied

Sport
Presenteren
Gezondheid
Voeding

Thema's

Mens & Maatschappij
Lifestyle & Health
Kunst & cultuur

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Er is geen enkel onderwerp te bedenken waar Nicolette Kluijver niet over durft te spreken. Daarnaast is ze zeer in actief in de gezondheid- en sportbranche en is ze een van Nederlands' bekendste vegetariërs. Op haar zeventiende werd Nicolette ontdekt door een modellenbureau en reisde ze gedurende drie jaar de hele wereld over voor modellenwerk. Daarna presenteerde ze twee seizoenen van '6pack' en in 2006 sloot ze zich aan bij BNN. In 2008 werd Nicolette genomineerd voor een Televizier Talent Award, een nieuwe publieksprijs voor aanstormend televisietalent. In 2011 werd ze bovendien uitgeroepen tot Meest Sexy Vegetariër van het jaar. Ook was ze sinds 2011 de anchorwomen van succesnummer 'Spuiten en Slikken'. Daarnaast presenteerde Nicolette langere tijd '3 Op Reis'. Ook heeft ze gewerkt aan de serie: 'Vier Handen op een Buik', een reeks over tienermoeders. In deze serie staan "bekende moeders" toekomstige tienermoeders bij tijdens hun zwangerschap, de bevalling en de tijd daarna.

Verder heeft Nicolette de programma's 'De Klimaatpolitie' en 'Weg met BNN' gepresenteerd en maakte ze reportages voor 'Serious Request'. Per 1 januari 2014 stapte ze over naar RTL5. Hier presenteert ze onder andere 'Expeditie Robinson' en de datingshow 'Adam zoekt Eva'.

Nicolette Kluijver is te boeken als dagvoorzitter, presentatrice en interviewer. Op deze pagina kun je onder de kop 'Sessies' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.

Lees meer
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer