1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Dagvoorzitter & tv-presentator

Nicolette Kluijver

Nicolette Kluijver is een zeer ervaren en bekende tv-presentatrice. Geen enkel onderwerp is te gek voor haar en dat maakt haar een dagvoorzitter die uitdagend is. Daarnaast is ze zeer in actief in de gezondheid- en sportbranche en is ze een van Nederlands' bekendste vegetariërs. Nicolette komt natuurlijk over op het podium, is scherp en uitdagend en gaat op een nonchalante manier de interactie aan met de zaal en de sprekers. Nicolette Kluijver is te boeken als dagvoorzitter, interviewer en presentator bij het Sprekershuys.

...Nicolette Kluijver

Thema's

Mens & Maatschappij, Lifestyle & Health, Kunst & Cultuur

Vakgebied

Voeding, Gezondheid, Sport, Presenteren

In te huren als

 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Presentator

Tarief

Prijs op aanvraag

Over Nicolette Kluijver

Er is geen enkel onderwerp te bedenken waar Nicolette Kluijver niet over durft te spreken. Daarnaast is ze zeer in actief in de gezondheid- en sportbranche en is ze een van Nederlands' bekendste vegetariërs. Op haar zeventiende werd Nicolette ontdekt door een modellenbureau en reisde ze gedurende drie jaar de hele wereld over voor modellenwerk. Daarna presenteerde ze twee seizoenen van '6pack' en in 2006 sloot ze zich aan bij BNN. In 2008 werd Nicolette genomineerd voor een Televizier Talent Award, een nieuwe publieksprijs voor aanstormend televisietalent. In 2011 werd ze bovendien uitgeroepen tot Meest Sexy Vegetariër van het jaar. Ook was ze sinds 2011 de anchorwomen van succesnummer 'Spuiten en Slikken'. Daarnaast presenteerde Nicolette langere tijd '3 Op Reis'. Ook heeft ze gewerkt aan de serie: 'Vier Handen op een Buik', een reeks over tienermoeders. In deze serie staan "bekende moeders" toekomstige tienermoeders bij tijdens hun zwangerschap, de bevalling en de tijd daarna.

Verder heeft Nicolette de programma's 'De Klimaatpolitie' en 'Weg met BNN' gepresenteerd en maakte ze reportages voor 'Serious Request'. Per 1 januari 2014 stapte ze over naar RTL5. Hier presenteert ze onder andere 'Expeditie Robinson' en de datingshow 'Adam zoekt Eva'.


Boek Nicolette Kluijver bij het Sprekershuys!

Nicolette Kluijver is te boeken als dagvoorzitter, interviewer en presentator en is expert op het gebied van presenteren, sport, gezondheid en voeding. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Dagvoorzitter Nicolette Kluijver boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

...

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Sessies

Dagvoorzitter Nicolette Kluijver

Nicolette is niet alleen een mooie verschijning ook weet zij als geen ander onderwerpen aan te snijden die anderen liever uit de weg gaan. Nicolette stapt voor niets achteruit en dat maakt haar ook een dagvoorzitter die uitdagend is! De vele jaren TV-ervaring neemt ze net zo gemakkelijk mee op het podium van een (zakelijk) event. Nicolette komt natuurlijk over op het podium, is scherp en uitdagend en gaat op een nonchalante manier de interactie aan met de zaal en de sprekers.

...

NICOLETTE KLUIJVER OVER HAAR VERTREK NAAR BONAIRE EN HAAR RELATIE MET JOOST - &C

...

DE VUILE WAS VAN NICOLETTE KLUIJVER: DIT IS DE GROOTSTE SMET OP HAAR CARRIÈRE - &C

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.