Vakgebied

Ondernemerschap
Economie
Financiën
Maatschappij
Beleggen
Pensioenen

Thema's

Mens & Maatschappij
Ondernemerschap
Business & Management
Economie & Financien

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Vanaf € 3.000

Biografie

Biografie

Mr Drs Paul Laseur studeerde Ondernemingsrecht en Internationaal recht in Groningen. Hij was drie jaar advocaat bij een groot Zuidas kantoor in fusies en overnames, toen hij de radicale overstap maakte naar financiële journalistiek op televisie en radio.


IJzersterke gesprekspartner

In de afgelopen 25 jaar heeft hij daar een solide reputatie opgebouwd als beurscommentator, presentator, interviewer en columnist, achtereenvolgens bij RTL, NOS en BNR Nieuwsradio. Tussendoor werkt hij als correspondent voor de BBC. Zijn bijdragen liggen op het snijvlak van economie en maatschappij. Vaak gaat het over beurs, bedrijfsleven en industrie. Maar ook in kunst, cultuur en lifestyle, of zelfs ethische dilemma’s in de medische sector heeft Paul zijn sporen ruimschoots verdiend en zich bewezen als volwaardige gesprekspartner.


Zijn optredens als dagvoorzitter laten zich het best kenmerken met de woorden inhoudelijk, intelligent, kritisch, respectvol, humorvol en welluidend. Net zo makkelijk in het Engels, zijn tweede taal: Paul groeide op in Afrika en zat daar op een internationale school.


Boek Paul Laseur bij het Sprekershuys!

Paul Laseur is te boeken als dagvoorzitter, presentator en spreker en is expert op het gebied van economie en samenleving, duurzame handel en ondernemerschap. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Presentator en dagvoorzitter Paul Laseur boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Lees meer
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer