1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & dagvoorzitter

Peter Verhaar

Peter Verhaar is financieel expert en kan alles vertellen over het bankwezen, beleggen en economie. Peter heeft regelmatig bij ‘Pauw en Witteman’ aan tafel gezeten om zijn financiële mening over bepaalde gebeurtenissen te geven. Daarnaast volgt hij met een kritische blik de bankenwereld en is altijd up-to-date van de laatste ontwikkelingen. Nu volgt hij onder andere op zijn eigen weblog Bankblog met blik de bankenwereld. Voor fd.nl schrijft hij columns over financiële instellingen, markten en haar toezichthouders. Peter Verhaar is te boeken als spreker, dagvoorzitter en panellid bij het Sprekershuys.

...Peter Verhaar

Over Peter Verhaar

Peter is in 1952 geboren, getrouwd en heeft twee kinderen. Eind jaren zeventig begon Verhaar als afgestudeerd leraar Geschiedenis. Maar hoe leuk hij dat ook vond, al gauw kwam hij erachter dat daar geen brood in te verdienen viel. Verhaar besloot Economie te gaan studeren. Vervolgens, na afronding van de opleiding, ging hij aan de slag bij de ABN Amro Bank op de afdeling Beleggingen en begon hij zelf ook aandelen te kopen. Na functies bij ABN, ING en Bank Labouchere, richtte Peter Verhaar, samen met Rene Frijters, Alex Beleggingsbank op. In 2007 is Alex verkocht aan BinckBank. Peter is vaste gast geweest in meerdere tv-programma's. Nu volgt hij onder andere op zijn eigen weblog Bankblog met kritische blik de bankenwereld. Voor fd.nl schrijft hij columns over financiële instellingen, markten en haar toezichthouders.


Boek Peter Verhaar bij het Sprekershuys!

Peter Verhaar is te boeken als spreker, dagvoorzitter en panellid en is expert op het gebied van economie, beleggen en bankwezen. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Peter Verhaar boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Bankwezen, Beleggen

In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Panellid

Tariefindicatie

€2875

Sessies

Lezing Peter Verhaar

Peter Verhaar is financieel expert en kan alles vertellen over het bankwezen, beleggen en economie. Peter heeft regelmatig bij ‘Pauw en Witteman’ aan tafel gezeten om zijn financiële mening over bepaalde gebeurtenissen te geven. Daarnaast volgt hij met een kritische blik de bankenwereld en is altijd up-to-date van de laatste ontwikkelingen. Peter is een spreker van de inhoud en scherpe invalshoeken.

De financiële wereld is van cruciaal belang voor iedereen, het raakt iedereen of je het nu wil of niet. Jammer dat we er zo weinig van weten

Peter Verhaar over de opleving op de beurzen - Pauw & Witteman

Week in 1000 sec: D66-econoom Peter Verhaar: 'Thierry Baudet heeft jaren ’30 denkbeelden

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.