Vakgebied

Economie
Beleggen
Bankwezen

Thema's

Leiderschap
Ondernemerschap
Strategie
Economie & Financien

In te huren als

Talen

Nederlands

Tarief

Vanaf € 2.875

Biografie

Biografie

Peter is in 1952 geboren, getrouwd en heeft twee kinderen. Eind jaren zeventig begon Verhaar als afgestudeerd leraar Geschiedenis. Maar hoe leuk hij dat ook vond, al gauw kwam hij erachter dat daar geen brood in te verdienen viel. Verhaar besloot Economie te gaan studeren. Vervolgens, na afronding van de opleiding, ging hij aan de slag bij de ABN Amro Bank op de afdeling Beleggingen en begon hij zelf ook aandelen te kopen. Na functies bij ABN, ING en Bank Labouchere, richtte Peter Verhaar, samen met Rene Frijters, Alex Beleggingsbank op. In 2007 is Alex verkocht aan BinckBank. Peter is vaste gast geweest in meerdere tv-programma's. Nu volgt hij onder andere op zijn eigen weblog Bankblog met kritische blik de bankenwereld. Voor fd.nl schrijft hij columns over financiële instellingen, markten en haar toezichthouders.

Peter Verhaar is te boeken als sprekers en dagvoorzitter en geeft lezingen over de onderwerpen leiderschap, strategie en economie & financiën. Op deze pagina kun je onder de kop 'Sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.

Lees meer
De financiële wereld is van cruciaal belang voor iedereen, het raakt iedereen of je het nu wil of niet. Jammer dat we er zo weinig van weten
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer