1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & dagvoorzitter

Ruud Hendriks

Spreker Ruud Hendriks is een innovator pur sang; co-founder van Startupbootcamp Global. Hij is één van de grondleggers van commerciële radio en televisie in Nederland en schreef de businessplannen voor o.a Sky Radio, Radio 10, RTL4 en RTL5. Ook was Ruud 8 jaar lid van de raad van bestuur van Endemol. Tevens schrijft hij columns, bijvoorbeeld voor Emerce. Hij geeft lezingen over de onderwerpen innovatie (State of Tech), ondernemen en veranderingsprocessen. Ruud is te boeken als spreker, dagvoorzitter en presentator bij het Sprekershuys.

...Ruud Hendriks

Over Ruud Hendriks

Ruud Hendriks is een innovator pur sang; co-founder van Startupbootcamp Global, een accelerator die in 14 landen jaarlijks 250 startende ondernemingen intensief begeleidt en mede-oprichter van Innoleaps dat corporates helpt te innoveren en groeien als een startup. Ruud is mede oprichter van ruim 900 bedrijven. Hij is één van de grondleggers van commerciële radio en televisie in Nederland. Hij schreef de businessplannen voor o.a Sky Radio, Radio 10, RTL4 en RTL5 en was 8 jaar lid van de raad van bestuur van Endemol. Ruud presenteerde radio en televisie bij onder NOS Sport, Veronica, AVRO, RTL en BNR. Hij was commissaris bij onder meer Theodoor Gilissen Bankiers, Radio 538 en UBF. Tevens schrijft hij columns. Bijvoorbeeld voor Emerce.


Boek Ruud Hendriks bij het Sprekershuys!

Ruud Hendriks is te boeken als spreker, dagvoorzitter en presentator en is expert op het gebied van innovatie, ondernemen en media. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Ruud Hendriks boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Innovatie

In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Presentator

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Lezing Ruud Hendriks

Ruud Hendrks, innovator pur sang, is naast een echte ondernemer ook spreker. En dat doet hij graag op jouw event! Door zijn ervaring als Co- Founder en ondernemer weet Ruud als geen ander hoe je kennis in de praktijk toepast. Ruud spreekt over innovatie, nieuwe media, verandering processen, de toekomst van de televisie & (creatief) ondernemerschap.

Dagvoorzitterschap Ruud Hendrinks

Naast dat Ruud graag spreekt is hij ook in te huren als dagvoorzitter. Niet alleen is Ruud innovator en ondernemer ook heeft hij zelf meerdere programma's gepresenteerd bij o.a. NOS Sport, RTL & BNR nieuwsradio. De ervaring die Ruud als presentator opdoet past hij graag toe op tijdens zakelijke evenementen. Hij is scherp, raakt de juiste snaar en houdt het publiek geboeid.

Groeigeld Ruud Hendriks

AM Online lezing Biodynamisch met Ruud Hendriks

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.