Vakgebied

Innovatie
Ondernemen en media

Thema's

Leiderschap
Ondernemerschap
Business & Management
Strategie
Innovatie & Trends

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Ruud Hendriks is een innovator pur sang; co-founder van Startupbootcamp Global, een accelerator die in 14 landen jaarlijks 250 startende ondernemingen intensief begeleidt en mede-oprichter van Innoleaps dat corporates helpt te innoveren en groeien als een startup. Ruud is mede oprichter van ruim 900 bedrijven. Hij is één van de grondleggers van commerciële radio en televisie in Nederland. Hij schreef de businessplannen voor o.a Sky Radio, Radio 10, RTL4 en RTL5 en was 8 jaar lid van de raad van bestuur van Endemol. Ruud presenteerde radio en televisie bij onder NOS Sport, Veronica, AVRO, RTL en BNR. Hij was commissaris bij onder meer Theodoor Gilissen Bankiers, Radio 538 en UBF. Tevens schrijft hij columns. Bijvoorbeeld voor Emerce.

Boek Ruud Hendriks bij het Sprekershuys!

Ruud Hendriks is te boeken als spreker, dagvoorzitter en presentator en is expert op het gebied van innovatie, ondernemen en media. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Spreker Ruud Hendriks boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Lees meer
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer