Vakgebied

Transformatie naar de aandienende toekomst

Thema's

Leiderschap
Mens & Maatschappij
Onderwijs
Ondernemerschap
Business & Management
Communicatie & Media
Duurzaamheid & Klimaat
Strategie
Economie & Financiën
Innovatie & Trends
Spreker technologie

In te huren als

Spreker
Dagvoorzitter
Panellid

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Ruud Veltenaar verzorgt als inspirator van transformatie interactieve masterlezingen, keynotes en colleges voor leiders, ondernemers en professionals over de hele wereld. Zijn positieve combinatie van een heldere visie en concrete, inspirerende actiepunten is uniek, verfrissend en vooral bijzonder aanstekelijk. De persoonlijke reacties van deelnemers zijn vaak hartverwarmend en bewijzen dat Ruud als geen ander zijn publiek weet te raken en inspireren. Met ruim 250 inspirimenten per jaar en een gemiddelde beoordeling van 9+ voor inhoud en performance, behoort Ruud tot de meest gevraagde en best beoordeelde sprekers in de markt.

De interactieve masterlezingen van Ruud gaan vooral over de grote transformaties in onze maatschappij en samenleving en vertaalt deze naar inspirerend leiderschap en innovatief en duurzaam ondernemerschap. De vraag hoe we daar in onze bedrijven en organisaties effectief op inspelen staat hierbij centraal.

Naast een veelgevraagd topspreker is Ruud Veltenaar ook een toekomstfilosoof die zijn publiek tot de laatste minuut weet te fascineren en inspireren. Als voormalig en succesvol impact investor in de hightech sector, weet Ruud uit eigen ervaring wat de impact en mogelijkheden zijn van exponentiële technologieën en hoe je hiermee kansen kunt benutten die nu vaak niet worden gezien. In zijn rol als toekomstfilosoof en trendwatcher verzorgt Ruud interactieve keynotes over de toekomst van bijna 20 sectoren. Daarbij behandelt hij de cruciale trends en ontwikkelingen en de onvermijdelijke impact op de sector en de toekomst van onze bedrijven en instellingen. Hoe ziet het bedrijf van de toekomst er uit en wat zijn de eigenschappen van een exponentiele organisatie in de 21ste eeuw en waarom zijn deze vaak 10X sneller, beter en goedkoper? De volgende sectoren zijn enkele voorbeelden waar Ruud veel over spreekt en behoren tot het favoriete repertoire van Ruud Veltenaar: duurzaamheid, onderwijs, zorg & welzijn, overheid, finance, smart industries, agri & food, retail, bouw & smart cities, mobiliteit & transport, duurzame energie, ICT & robotica en werk & HRM.

Lees meer
Wanneer heb je voor het laatst, iets voor de eerste keer gedaan?
Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer