1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker

Sako Gatsjatrjan

Sako neemt je mee in zijn zoektocht naar zijn eigen identiteit aan de hand van zijn eigen praktijkvoorbeelden. Vanaf het begin wilde Sako Gatsjatrjan al betekenisvol zijn voor anderen. Voornamelijk in zijn rol als docent van lichamelijke opvoeding. Hij werd bekend als #MeerDanDocent, omdat hij anders was en mensen een levensles wilde meegeven. Dit maakt ook dat hij veel kennis kan delen vanuit zijn vakgebieden onderwijs, identiteitsvorming en omgaan met veranderingen. Sako is te boeken als spreker bij het Sprekershuys.

...Sako Gatsjatrjan

Over Sako Gatsjatrjan

#MeerDanDocent

Sako is als vluchteling in Nederland terecht gekomen. Hier heeft hij 12 jaar in Asielzoekerscentra gewoond voordat hij een verblijfsvergunning kreeg. Sako zijn achtergrond ligt voornamelijk in de sport. Zo heeft hij de afgelopen 5 jaar lessen lichamelijke opvoeding gegeven op het Werkman College Stadslyceum in Groningen. Op deze school stond hij bekend als #MeerdanDocent. Dit kwam doordat hij dingen altijd net even anders deed dan andere docenten. Zo stuurde hij geen E-mails naar zijn leerlingen als hij ze ergens voor nodig had. In plaats daarvan maakte hij een video die hij op zijn docenten Instagram plaatste. Daarnaast had hij regelmatig ‘’De les achter de Les’’ waarbij hij tijdens de gymlessen zijn leerlingen een levensles probeerde mee te geven.


Sako als spreker

Van jongs af aan wilde Sako altijd betekenisvol zijn voor anderen. Het geven van nieuwe inzichten en het inspireren van mensen geeft hem veel levens energie. Sako spreekt over thema’s zoals omgaan met veranderingen en identiteitsvorming. Tijdens zijn lezingen neemt hij je mee in zijn zoektocht en laat hij je zien hoe de vraag van zijn docent ‘’Wie ben je zonder je verhaal?’’ hem heeft geholpen zichzelf te vinden.


Boek Sako Gatsjatrjan bij het Sprekershuys!

Sako Gatsjatrjan is te boeken als spreker en is gespecialiseerd in de thema's leiderschap, mens & maatschappij en lifestyle & health. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Spreker Sako Gatsjatrjan boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Onderwijs, Identiteitsvorming, Omgaan met veranderingen

In te huren als

 • Spreker

Tariefindicatie

€1500

Sessies

Lezing Sako Gatsjatrjan

Sako heeft geen gemakkelijke jeugd gehad. Hij is begonnen met een valse start. Sako is vanuit Armenië naar Nederland gevlucht, samen met zijn ouders. Er was veel onzekerheid of hij en zijn gezin in Nederland mochten blijven. Al op jonge leeftijd had Sako veel te maken gehad met racisme. Door het uitgescholden worden en het niet welkom voelen plaatste hij zichzelf altijd in de slachtofferrol. Hij voelde zich oneerlijk behandeld en anders dan de rest. Toen een docent hem vroeg: ‘Wie ben jij zonder je verhaal’, had Sako hier geen antwoord op. Juist dit veranderde zijn leven. Al op jonge leeftijd heeft Sako veel meegemaakt en deelt graag zijn ervaringen en kennis met anderen. Sako weet mensen te raken en maakt zijn boodschap tastbaar voor het publiek. Hij neemt je mee in zijn zoektocht naar zijn eigen identiteit en laat aan de hand van voorbeelden zien waarmee hij geworsteld heeft en hoe hij zichzelf heeft gevonden.

Wie ben jij zonder je verhaal?

Sako Gatsjatrjan (Hour of Power Nederland)

...
Sako geeft inspiratie om pijn om te zetten in energie en kracht. Een ingrijpend levensverhaal dat Sako heeft weten om te buigen naar iets positiefs.
Simon Leistra
...
Sako wist de harten van de studenten te raken. De ontroering van elke student was voelbaar in de onverstoorbare stilte waar elk woord van Sako voor een traan zorgde. Zijn verhaal was voor de studenten motiverend en vooral inspirerend.
Shake Sarkisian
...
Sako is een uiterst positief, vrolijk, eerlijk en oprecht persoon die met zijn verhaal mensen weet te raken. Mooi hoe hij met zijn verhaal zaken weer in een ander perspectief weet te zetten.
Michael van Asperen
...
Wat hebben jouw woorden verschil gemaakt! Je hebt in hele korte tijd mensen geraakt en aan het denken gezet!
Kim Linders
...
Sako heeft ons laten zien hoe je een belemmering kunt zien als kans. Hij neemt je mee en zet je aan tot verder denken!
Martine Poelstra

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.