1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker

Shapol Majid

Shapol Majid is een enthousiaste en gepassioneerde spreker op het gebied van vrouwelijk ondernemerschap, baanbrekend werk en internationaal zakendoen. Met haar unieke perspectieven en creatieve invalshoeken, waarbij lef en daadkracht centraal staan, weet ze haar publiek continu te boeien en verrassen. Ze ziet dit als dé ingrediënten voor succesvol ondernemen en zakendoen. Ze spreekt met passie en overtuiging over haar vakgebied en hoopt haar publiek te kunnen inspireren hun dromen waar te maken. Shapol is te boeken als spreker, panellid en interviewer bij het Sprekershuys.

...Shapol Majid

Over Shapol Majid

Shapol Majid inspireert en motiveert haar publiek hun dromen te verwezenlijken en hun eigen pad te volgen. Ze past haar passie voor het ondernemerschap toe in haar lezingen. Wat haar motiveert? Haar publiek stimuleren hun eigen succes te behalen en van de wereld een betere plek te maken.


Mamosa

Shapol Majid kwam, na het afleggen van een zware en riskante vluchtroute, in Nederland aan, waarna ze zich een jaar lang van het ene vluchtelingenkamp naar het andere verplaatste. Totdat ze zich op haar zestiende in Nederland kon vestigen. Nederland en haar sociale vangnet gaven haar de tijd en de ruimte en stelden haar in staat een opleiding te volgen en waardevolle werkervaring op te doen. Zo kon ze zich richten op haar persoonlijke en professionele ontwikkeling en uiteindelijk uitgroeien tot de vrouw die ze wilde zijn. Dit maakte dat ze zich geroepen voelde om te doen wat ze kan om een verschil te maken. Shapol gelooft dat we van de wereld een betere plek kunnen maken. Zo heeft ze recentelijk de app 'Mamosa' uitgebracht, dat miljoenen vrouwen en jongeren in Midden-Oosten toegang biedt tot onderwijs.


Lezingen

Vrouwen inspireren over ondernemerschap en internationaal zakendoen. Dat is waar Shapol Majid zich hard voor maakt. Haar zelfrelativerende en optimistische houding hebben haar ver gebracht in haar carrière. Met haar frisse invalshoeken kan ze haar publiek keer op keer verrassen en inspireren. Of het nu gaat om het doorbreken van glazen plafonds, of het bevorderen van gelijke kansen in de samenleving, ze is vastberaden om een positieve verandering teweeg te brengen en mensen te inspireren om hun eigen pad te volgen.


Boek Shapol Majid bij het Sprekershuys!

Shapol Majid is te boeken als spreker, panellid en interviewer en geeft lezingen over de onderwerpen vrouwelijk ondernemerschap, pionieren, internationaal zakendoen, gelijke kansen in inkomsten en toegang tot onderwijs. Op deze pagina kun je onder de kop 'Sessies' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Shapol Majid boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Vluchtelingen, Kansenongelijkheid, Diversiteit, Sociaal ondernemerschap, Vrouwelijk ondernemerschap

In te huren als

 • Spreker
 • Interviewer
 • Panellid

Tariefindicatie

€1500

Sessies

Lezing Shapol Majid

Shapol Majid vliegt in haar lezing de onderwerpen vrouwelijk ondernemerschap, internationaal zakendoen en pionieren op een gepassioneerde en onverwachte wijze aan. Haar drijfkracht is verandering teweeg brengen en met haar lezing hoopt ze ervoor te zorgen dat haar publiek hun eigen kracht inziet en daarmee individueel succes behaalt. Ze staat voor positieve verandering en vindt het belangrijk gelijke kansen in de samenleving te bevorderen. Met haar expertise, optimisme en motivatie om individueel potentieel naar boven te halen, spoort ze aan tot actie en is ze de waardevolle toevoeging aan een succesvol evenement.

Zie met je verstand; hoor met je hart.

Kurdish proverbs

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.