1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & dagvoorzitter

Stacey Rookhuizen

Stacey is creatief ondernemer en houdt van mensen wakker schudden en motiveren. Op 16 jarige leeftijd richtte ze zich op haar platenlabel Stacey Records op om vers muzikaal talent een podium te bieden en een cd uit te brengen. Nu is ze nog steeds creatief ondernemer en landelijk bekend geworden door haar rol als jurylid in de RTL4 talentenjacht XFactor en presentatrice van onder andere Project Catwalk. Stacey Rookhuizen is te boeken als spreker, dagvoorzitter, interviewer, presentator en panellid bij het Sprekershuys.

...Stacey Rookhuizen

Over Stacey Rookhuizen

Stacey Rookhuizen richtte op 16 jarige leeftijd het platenlabel Stacey Records op om vers muzikaal talent een podium te bieden en een cd uit te brengen. Nu is ze nog steeds creatief ondernemer en landelijk bekend geworden door haar rol als jurylid in de RTL4 talentenjacht XFactor en presentatrice van onder andere Project Catwalk. Mensen wakker schudden en motiveren een nieuwe, soms gewaagde stap te nemen is haar grote passie. Niets is onmogelijk. Naast het oprichten van haar eigen bedrijf, werkte zij bij de platenmaatschappij Sony BMG op de afdeling A&R lokaal waar ze bands wierf en begeleidde.

In 2006 won Stacey de Bart Award, een prijs van jongerenomroep BNN voor mensen die het onmogelijke mogelijk maken. In datzelfde jaar bracht ze diverse albums uit. Rookhuizen was tevens de oprichter van het talentenplatform Dutch Delight, dat in totaal 300 concerten organiseerde in bekende poppodia in het hele land. Ook werkte ze twee jaar als diskjockey. ABN AMRO verkoos Rookhuizen tot ‘Held’ van 2006. Ze is tevens bekend geworden door haar regelmatige optredens als jurylid bij popprijzen, panels en forumdiscussies. Ook stond ze als gastdocent voor de klas bij diverse hogescholen in Nederland waaronder de Rockacademie.


In juni 2009 werd Rookhuizen in de Elsevier opgenomen in de lijst van 'vijftig grootste beloften voor de toekomst'. In 2009, 2010 en 2012 was ze samen met Eric van Tijn, Angela Groothuizen en Gordon jurylid bij X Factor, een talentenjacht van RTL4. Stacey won het vierde seizoen van 71° Noord (/Expeditie Poolcirkel, 20092010). Ze lanceerde ook haar sieradenlijn 3.14 Stacey’s Silver dat tot op de dag van vandaag een webshop voor de wereldwijde markt is. In 2012 presenteerde ze het modeprogramma Project Catwalk voor RTL5. De afgelopen jaren heeft Stacey zich verder ontwikkeld als creatief ondernemer. Om het vak nog beter te leren werkt ze o.a als format ontwikkelaar bij Talpa, in de denktank van John de Mol. (2014 2015)


Boek Stacey Rookhuizen bij het Sprekershuys!

Stacey Rookhuizen is te boeken als spreker, dagvoorzitter, interviewer, presentator en panellid en is expert op het gebied van ondernemerschap, talentontwikkeling, muziek, mode en media. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Stacey Rookhuizen boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Talentontwikkeling, Ondernemen

In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Presentator
 • Panellid

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Lezing Stacey Rookhuizen

Stacey spreekt over jong & gedurfd ondernemerschap. Ze vertelt aan de hand van persoonlijke anekdotes wat ze heeft geleerd in de afgelopen 14 jaar als ondernemer. De successen, de misstappen, 'het zwarte gat', grote vraagtekens, onzekerheden. Het gaat over netwerken ('netwerken is net werken' ), werken met sponsoren, risico's nemen en vooral... Af en toe 'gek' doen. Buiten de lijntjes kleuren en out of the box denken. Ondernemen? Gewoon starten! Daarnaast is Stacey expert op het gebied van talentontwikkeling: hoe krijg je het voor elkaar om het beste uit mensen te halen? Ze geeft deze lezingen/presentaties al sinds haar 16e. Ze heeft tot op heden opdrachten uitgevoerd voor o.a. ABN Amro, Robeco, Nokia, TMobile, Samsung, Unilever, McDonalds, Hoogvliet, Bugaboo, Viktor & Rolf, Essilor, GGZ in Geest, OTIB, UNETOVNI, Ziggo, SBS, RTL, Rabobank en diverse (hoge) scholen in Nederland.

Schijt!” – M.a.w.: soms moet je gewoon ‘doen’ . Niet bang zijn om risico’s te nemen."

‘In iedereen en in elk product zit een verhaal’ | Ondernemer Stacey Rookhuizen | 7DTV

Adformatie Connects International | Stacey Rookhuizen - Bombilate, New York

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.