1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Dagvoorzitter

Sterre Koning

De frisse, jonge en talentvolle zangeres Sterre koning heeft een grote passie voor muziek, acteren en presenteren. Via haar deelname aan het Junior Eurovisie Songfestival en The Voice Kids werd haar muzikale talent door steeds meer mensen ontdekt en groeide haar carrière uit tot een razend succes. Ze acteert in de nieuwe Nederlandse film 'De Tatta's' welke eind 2023 uitkomt en presenteerde het Tina Festival samen met Juvat Westerdorp. Sterre is een buitengewoon talent die gemaakt is voor de media-wereld en met haar enthousiasme weet ze alle kijkers mee te krijgen! Sterre Koning is te boeken als dagvoorzitter bij het Sprekershuys.

...Sterre Koning

Over Sterre Koning

Sterre Koning (19) is zangeres, presentatrice, actrice en online creator. Dagelijks houdt ze via social media haar meer dan 700.000 fans op de hoogte van haar leven. Sterre vertegenwoordigde Nederland tijdens het Junior Eurovisie Songfestival 2016 en in 2018 bereikte ze de halve finale van The Voice Kids. In 2019 won ze als 16-jarige de Nickelodeon Kids’ Choice Award voor aanstormend talent. Dat jaar was ze naast haar optredens ook te zien in drie films en schreef ze een boek. Het jaar erna acteerde ze in een vierde film en kwamen er meer presentatie en acteer opdrachten naast de muziek. Voor haar YouTube kanaal heeft ze tientallen BN’ers geïnterviewd.


Dit jaar speelt ze (voor het tweede seizoen) een hoofdrol in de NPO Zapp dramaserie ‘Dance Camp’ van de AvroTros. Ze gaf een show met haar eigen band in een uitverkocht Rotterdam Ahoy tijdens de EO Jongerendag, en was jurylid bij het Junior Songfestival. Voor Unicef presenteerde ze de Jongeren Prinsjesdag 2022 met aanwezigheid van Prinses Laurentien, daarnaast presenteerde ze twee dagen het Tina Festival samen met Juvat Westendorp en was ze co-host van het Zapp programma Bommetje. Ze heeft de hoofdrol ingesproken van de animatie bioscoop film ‘Fireheart’. Ook speelt ze een hoofdrol in de nieuwe Nederlandse bioscoopfilm ‘de Tatta’s’, met Leo Alkemade en Leonie ter Kraam, die dit najaar uitkomt. Momenteel zit ze vooral veel in de studio en schrijft ze haar eigen muziek. Ze trad op bij onder andere Q-Music, 100% NL en Radio 2 ter promotie van haar laatste release; ‘Laat De Wereld Maar Draaien’ met een featuring van Waylon. 


Boek Sterre Koning bij het Sprekershuys!

Sterre Koning is te boeken als spreker, panellid en interviewer en geeft lezingen over de onderwerpen vrouwelijk ondernemerschap, pionieren, internationaal zakendoen, gelijke kansen in inkomsten en toegang tot onderwijs. Op deze pagina kun je onder de kop 'Sessies' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.


Dagvoorzitter Sterre Koning boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Entertainment

In te huren als

 • Dagvoorzitter
 • Presentator

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Sterre Koning als dagvoorzitter

Zangeres Sterre Koning is een jong talent met een grote passie voor muziek en media. Naast acteer opdrachten en haar muziek, kwamen er steeds meer acteer- en presenteer opdrachten bij en is ze presentatrice in het bekende Zapp programma 'Bommetje'. Sterre is een buitengewoon talent die gemaakt is voor de media-wereld en met haar enthousiasme weet ze alle kijkers mee te krijgen! 

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.