1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & Olympische medaillewinnaar

Tim Jenniskens

Als Olympische medaillewinnaar, oprichter van de bijzondere stichting Sport Helpt en het succesvolle bedrijf Fanbased is Tim Jenniskens een echte verbinder van personen, teams en organisaties. Door zijn enorme positieve energie heeft hij tijdens zijn topsportcarrière nooit stilgezeten, maar zich ook op maatschappelijk gebied snel ontwikkeld. Een topsporter staat namelijk elke dag op met de vraag: waarop kan ik mij vandaag ontwikkelen? Hij is expert op het gebied van leiderschap, mens & maatschappij, sport & motivatie en wetenschap. Tim Jenniskens is te boeken als spreker bij het Sprekershuys.

...Tim Jenniskens

Thema's

Wetenschap, Leiderschap & Strategie, Mens & Maatschappij, Sport & Motivatie, Teambuilding

Vakgebied

Coaching, Sport, Generatie Y, De wil om te winnen, Topsport, Psychologie

In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter

Tariefindicatie

€1500

Over Tim Jenniskens

Tim Jenniskens bereikte zijn hoogtepunt in zijn hockeycarrière tijdens de Olympische Spelen in 2012, waar hij een zilveren medaille won. Met Bloemendaal werd Tim viermaal landskampioen en won hij driemaal de Euro Hockey League. Tim is enorm ambitieus en met zijn enorme energie combineerde hij zijn topsportcarrière met een universitaire studie, het oprichten van een stichting en het starten van een bedrijf. Zo rondde hij een half jaar voor de Spelen zijn masterstudie Business Studies af aan de UvA, gericht op Leadership, Strategy en Human Resource Management.


Stichting Sport Helpt - Na de Olympische Spelen richtte Tim samen met Rogier Hofman de succesvolle stichting Sport Helpt (www.sporthelpt.nl) op. Sport Helpt organiseert droomontmoetingen voor ernstig zieke kinderen in het ziekenhuis met een topsporter van zijn/haar favoriete sport. Al meer dan 300 (Olympische) topsporters helpen mee en de stichting realiseert ongeveer 100 droomontmoetingen per jaar.


Fanbased - In 2014 is Tim Jenniskens het bedrijf Fanbased (www.fanbased.nl) gestart. Fanbased versnelt persoonlijke groei en teamontwikkeling binnen het bedrijfsleven en de topsport. De programma’s zijn ontwikkeld vanuit de topsport en defensie achtergrond van de Fanbased coaches, in combinatie met kennis uit de psychologie en wetenschap. In de programma’s wordt groei gestimuleerd door actief aan de slag te gaan en écht te ervaren.


Fanbased Foundation - In 2016 richtten ze met het bedrijf de Fanbased Foundation op om topsporters te helpen in hun transitie naar een maatschappelijke carrière. Fanbased Foundation is partner van het project TeamNL@work van NOC*NSF.


De hoogtepunten van Tim zijn carrière zijn het behalen van zilver op de Olympische Spelen van 2012, meer dan 500 droomontmoetingen gehad met Stichting Sport Helpt en zijn Partnership Fanbased Foundation met project TeamNL@work van NOC*NSF.


Boek Tim Jenniskens bij het Sprekershuys!

Tim is te boeken als dagvoorzitter en spreker en geeft lezingen over de onderwerpen 'bouwen aan winning teams', 'generatie Y' en 'topsport'. Op deze pagina kun je onder de kop 'sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.


Dagvoorzitter Tim Jenniskens boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

...

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Sessies

Lezing Tim Jenniskens

Als Olympische medaillewinnaar, oprichter van de bijzondere stichting Sport Helpt en het succesvolle bedrijf Fanbased is Tim Jenniskens een echte verbinder van personen, teams en organisaties. Door zijn enorme positieve energie heeft hij tijdens zijn topsportcarrière nooit stilgezeten, maar zich ook op maatschappelijk gebied snel ontwikkeld. Tim neemt je mee in zijn ervaringen en kennis over het bouwen van ‘winning teams’ vanuit onderling vertrouwen, het leiding geven aan en coachen van generatie Y en wat ‘feedback’ nu echt voor impact heeft op individuen en teams.

Naast zijn ervaring in de topsport en het bedrijfsleven heeft Tim zich zowel qua studie en verschillende opleidingen verdiept in eerdergenoemde thema’s. Hij deelt met veel energie zijn bijzondere ervaringen en onderbouwt dit met wetenschappelijke kennis. Op het podium is Tim energiek, interactief, verbindend, sociaal, humor en ad rem.

Webinar Tim Jenniskens

Tim Jenniskens bereikte zijn hoogtepunt in zijn hockeycarrière tijdens de Olympische Spelen in 2012, waar hij een zilveren medaille won. Hij ronde een half jaar voor de Spelen zijn masterstudie Business Studies af aan de UvA, gericht op Leadership, Strategy en Human Resource Management. Fanbased - In 2014 is Tim Jenniskens het bedrijf Fanbased (www.fanbased.nl) gestart. Fanbased versnelt persoonlijke groei en teamontwikkeling binnen het bedrijfsleven en de topsport. De programma’s zijn ontwikkeld vanuit de topsport en defensie achtergrond van de Fanbased coaches, in combinatie met kennis uit de psychologie en wetenschap. In de programma’s wordt groei gestimuleerd door actief aan de slag te gaan en écht te ervaren.

Tim is te boeken als dagvoorzitter en spreker en geeft lezingen over de onderwerpen 'bouwen aan winning teams', 'generatie Y' en 'topsport'.

Dagvoorzitter Tim Jenniskens

Tim is inzetbaar als dagvoorzitter voor verschillende bijeenkomsten, congressen en events. Met zijn energie en humor kan hij een zaal continu boeien. Door zich altijd goed voor te bereiden en te verdiepen in het onderwerp kan hij ad rem en adequaat reageren op verschillende personen en verschillende situaties. Door zijn rijke ervaring in topsport en het bedrijfsleven heeft hij vele mooie en bijzondere anekdotes om te delen met het publiek.

Een topsporter staat elke dag op met de vraag: waarop kan ik me vandaag weer ontwikkelen?

Fanbased

...

Campina Sterke Start Commercial 20 sec

...

Tim Jenniskens | SportsSpeakers

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.