1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & dagvoorzitter

Wilfred Genee

Wilfred Genee is bekend van tv en radio. Je kunt hem kennen van sportgerelateerde programma’s, zoals VI Vandaag. Op vrijdagmiddag is Wilfred te horen op BNR nieuwsradio waarin hij The Friday Move presenteert. Zijn werk bij OOG TV was de start van zijn tv-carrière. Wilfred heeft verder ook nog gewerkt bij SBS 6, RTL 5, Filmnet en Sport 7. Wilfred is te boeken als spreker en dagvoorzitter bij het Sprekershuys.

...Wilfred Genee

Thema's

Business & Management, Mens & Maatschappij, Lifestyle & Health

Vakgebied

Voeding, Sport, Presenteren

In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Presentator

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Over Wilfred Genee

Wilfred Genee, bekend van tv en radio vooral van de sportgerelateerde programma’s. De meeste mensen zullen hem kennen van het programma VI Vandaag, waar hij Nederland twee keer per week weer inlicht over het laatste voetbalnieuws. Ook presenteert Wilfred op vrijdagmiddag The Friday Move op BNR Nieuwsradio. Zijn columns worden gepubliceerd in de Playboy en damesblad Margriet. De veelgevraagde spreker en dagvoorzitter spreekt over de onderwerpen sport, voeding en presenteren, maar ook over awareness, het maken van keuzes, motivatie en het geheim van succes.


Achtergrond

Na het behalen van zijn gymnasium-diploma in Leeuwarden ging Wilfred Rechten studeren aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij wist al dat hij 'iets met sport' wilde gaan doen. Tijdens zijn studie was hij werkzaam bij OOG TV, de lokale omroep in Groningen. Dit was de start van zijn tv-carrière.


Tv-carrière

Wilfred heeft voor veel verschillende tv-zenders gewerkt, onder andere Filmnet, Sport 7, SBS 6, en RTL 5. Bij RTL 5 had Wilfred een eigen programma, RTL Voetbal Inside, waar hij samen met Johan Derksen en Hans Kraay sr. allerlei zaken rondom het voetbal uitgebreid werden besproken. Ook heeft hij Beau van Erven Dorens vervangen bij RTL Boulevard op RTL 4. Na een avontuur bij Talpa als presentator van het programma De Wedstrijden, waar de samenvattingen van de Eredivisie werden uitgezonden, keerde Wilfred terug bij RTL 7 om o.a. Voetbal Inside te presenteren. Momenteel presenteert hij daar VI Vandaag.


Auteur

Naast presenteren en radiomaken heeft Wilfred, samen met zijn vrouw Lili, eind 2013 het boek 'Vullen of Voeden' uitgebracht. In dit boek laten zij zien wat het effect van voeding is op het lichaam van kinderen.


Boek Wilfred Genee bij het Sprekershuys!

Wilfred Genee is te boeken als spreker bij het Sprekershuys en is expert op het gebied van mens & maatschappij, lifestyle & health en business & management. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Wilfred Genee boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

...

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Sessies

Dagvoorzitter Wilfred Genee

Wilfred heeft enorm veel ervaring op het gebied van presenteren en is daarom een zeer geschikte dagvoorzitter. Hij is scherp, heeft een nonchalante uitstraling maar is altijd even professioneel.

...
Lezing Wilfred Genee

Wilfred Genee is een veelgevraagd spreker. Hij spreekt spreekt over de onderwerpen: sport, voeding en presenteren, maar ook over awareness, het maken van keuzes, motivatie en het geheim van succes.

...
Vullen of voeden
...

Hoe is de band met je vader? | DREAM SCHOOL | De les van Wilfred Genee

...

Wilfred Genee: 'Ik snap ook heel goed dat je mij kunt haten'

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.