Vakgebied

Dagvoorzitter
Theatermaker
Inspirator
Muzikant
(snel)Dichter

Thema's

Mens & Maatschappij
Lifestyle & Health
Kunst & cultuur

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Je hebt een boodschap of een zorgvuldig gekozen doelstelling? Willem heeft de mogelijkheid deze te communiceren in de rol van inspirerend dagvoorzitter, cabaretier, discussieleider, gedreven motivator, gastspreker, gastheer, of verrassend entertainer. Anders dan anders. Verfrissend en helder. Van congressen tot evenementen en sprankelende totaalproducties. Altijd met dat wat je wenst te communiceren in het achterhoofd. Ruim dertig minuten of avondvullend genieten van een bruisende performance vol (h)eerlijke improvisaties als onderscheidend dagvoorzitter/spreker. Willem verleent met regelmaat zijn medewerking aan tal van radio- en televisieprogramma’s. Begeleid door zijn vaste toetsenist, met percussie, op bas, puur verbaal of in een interactief één-tweetje met pianiovirtuoos Jan Vayne. Het is aan jou!

Willem is te boeken als spreker, dichter of zanger, maakt gedichten op maat of geeft een pakkende samenvatting van de dag. Op deze pagina kun je onder de kop 'sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.

Lees meer
Op de vleugels van de wind dans jij je eigen pas de deux.
Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer