Vakgebied

Dagvoorzitter
Theatermaker
Inspirator
Muzikant
(snel)Dichter

Thema's

Mens & Maatschappij
Lifestyle & Health
Kunst & cultuur

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Je hebt een boodschap of een zorgvuldig gekozen doelstelling? Willem heeft de mogelijkheid deze te communiceren in de rol van inspirerend dagvoorzitter, cabaretier, discussieleider, gedreven motivator, gastspreker, gastheer, of verrassend entertainer. Anders dan anders. Verfrissend en helder. Van congressen tot evenementen en sprankelende totaalproducties. Altijd met dat wat je wenst te communiceren in het achterhoofd. Ruim dertig minuten of avondvullend genieten van een bruisende performance vol (h)eerlijke improvisaties als onderscheidend dagvoorzitter/spreker. Willem verleent met regelmaat zijn medewerking aan tal van radio- en televisieprogramma’s. Begeleid door zijn vaste toetsenist, met percussie, op bas, puur verbaal of in een interactief één-tweetje met pianiovirtuoos Jan Vayne. Het is aan jou!

Boek Willem Gunneman bij het Sprekershuys!

Willem Gunneman is te boeken als spreker, dagvoorzitter, interviewer, presentator en panellid en is expert op het gebied van Mens & Maatschappij, Lifestyle & Health en Kunst & cultuur. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Spreker Willem Gunneman boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Lees meer
Op de vleugels van de wind dans jij je eigen pas de deux.
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer