1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & dagvoorzitter

William Cortvriendt

William Cortvriendt is arts en heeft genees- en bedrijfskunde gestudeerd. Hij heeft een veelzijdige loopbaan achter de rug als consultant bij McKinsey, medisch directeur en vicepresident bij diverse multinationale medische ondernemingen, ondernemer en private investeerder bij jonge medische bedrijven. Hij is tevens auteur van de internationale bestsellers 'Living a Century or More' en 'Hoe word je 100?' en het recent verschenen boek 'Maak je niet dik'. William heeft kennis over het bedrijfsleven en over gezondheid en vitaal leven. William Cortvriendt is te boeken als spreker en dagvoorzitter bij het Sprekershuys.

...William Cortvriendt

Over William Cortvriendt

William Cortvriendt (1956) is arts en heeft geneeskunde gestudeerd in Utrecht en bedrijfskunde in de VS en Zwitserland. Hij heeft een veelzijdige loopbaan achter de rug als arts, consultant bij McKinsey, medisch directeur en vicepresident bij diverse multinationale medische ondernemingen, ondernemer en private investeerder bij jonge medische bedrijven. Hij is tevens auteur van de internationale bestsellers 'Living a Century or More' en 'Hoe word je 100?' en het recent verschenen boek 'Maak je niet dik'. In zijn boek ‘Hoe word je 100?’ heeft hij de wetenschappelijke basis gelegd voor veranderingen in levensstijl die ervoor kunnen zorgen dat aandoeningen zoals obesitas, hartaanvallen, diabetes en kanker daadwerkelijk voorkomen kunnen worden.

Deze wetenschappelijke bevindingen zijn toegepast en te zien in de zesdelige tvserie ‘Hoe word ik 100?’ die door omroep MAX op NPO1 is uitgezonden in november en december 2016 op de NPO1. Daarnaast is William internationaal columnist waaronder in Nederland bij HP/deTijd. Ook is hij regelmatig te gast op radio en TV in Nederland en België bij onder andere 'RTL Late Night', 'Van Liempt Live', 'Koffietijd', 'Reyers Laat' en 'Van Gils en Gasten'. William Cortvriendt is een veelgevraagd spreker voor het geven van inspirerende lezingen bij diverse evenementen georganiseerd door bedrijven, ziekenhuizen en andere gezondheidsinstellingen, het Rotterdam Science Festival, Kika Fondsenwerving, Masterclass Vitaal Ondernemen en de Gezondheidsbeurs.

Het onderwerp van zijn lezingen bestaat uit wat nu wel en niet bewezen gezond is en hoe wij dat zelf positief kunnen beïnvloeden. De specifieke inhoud en duur van zijn lezingen kan daarbij worden aangepast aan de specifieke wensen van de opdrachtgever.


Boek William Cortvriendt bij het Sprekershuys!

William Cortvriendt is te boeken als spreker en dagvoorzitter en is expert op het gebied van gezondheid en vitaliteit. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker William Cortvriendt boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Gezondheid, Vitaliteit

In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter

Tariefindicatie

€1500

Sessies

Spreker William Cortevriend gezondheidszorg

William Cortvriendt is een veelgevraagd spreker voor het geven van inspirerende lezingen bij diverse evenementen georganiseerd door bedrijven, ziekenhuizen en andere gezondheidsinstellingen, het Rotterdam Science Festival, Kika Fondsenwerving, Masterclass Vitaal Ondernemen en de Gezondheidsbeurs. Het onderwerp van zijn lezingen bestaat uit wat nu wel en niet bewezen gezond is en hoe wij dat zelf positief kunnen beïnvloeden. De specifieke inhoud en duur van zijn lezingen kan daarbij worden aangepast aan de specifieke wensen van de opdrachtgever.

Lezing William Cortvriendt Hoe word je 100?

William is een ervaren spreker over vitaal en lang leven. Langer en gezonder leven wie wilt dat nou niet? Daarom schreef William het boek Hoe word je 100? De mens realiseert zich vaak niet hoe krachtig voeding kan zijn om onze gezondheid te verbeteren en onze levensduur daarmee te verlengen. In zijn boek deelt William gezonde, makkelijke recepten met natuurlijk ingrediënten. Naast dat William dit boek heeft geschreven en bekend daarvan is, is hij ook arts en weet alles over een gezonder leven, afvallen, bloeddruk verlagen, cholesterol verlagen, etc. Wil je een inhoudelijke lezing over voeding, je gezondheid en een fitter leven dan zit je bij William goed!

Dagvoorzitter William Cortevriendt

Naast dat William een spreker is op het gebied van vitaal en lang leven is William ook een graag gevraagde dagvoorzitter. William heeft kennis over het bedrijfsleven en over gezondheid en vitaal leven. Door zijn veelzijdige loopbaan heeft hij op allerlei gebieden een grote kennis. Daarom weet William de juiste scherpe vragen te stellen. William is een man met een rustige en professionele uitstraling.

Maak je niet dik

William Cortvriendt

Interview met William Cortvriendt uit Dronten

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.