Energiek, daadkrachtig en met de focus op de inhoud

Maartje IJzerman

Maartje IJzerman

Maartje Ijzerman poserend in blauwe top bij witte achtergrond

Sprekershuys

Sprekershuys. Een eigentijds sprekersplatform waar vakkennis en professionaliteit de kernwaarden zijn. Vaksprekers met een verhaal dat staat als een huis, afgewisseld met jonge aanstormende talenten uit de sport-, entertainment- en zakenwereld.

De medewerkers van Sprekershuys zijn verbinders. Met veel enthousiasme en gedrevenheid verbinden wij sprekers, presentatoren en artiesten aan evenementen en workshops. Wij streven naar absolute perfectie bij het verzorgen van de boekingen en tijdens het (mede-) organiseren van evenementen.

Sprekershuys is een initiatief van 3 succesvolle ondernemers die van mening zijn dat deze markt vraagt om een uitdager. Dankzij de focus op vakkennis, jong talent en professionaliteit is het Sprekershuys een challenger in de sprekersmarkt. Energiek, daadkrachtig en met de focus op de inhoud en authenticiteit worden de zaken anders aangepakt dan de bestaande partijen. We hebben een persoonlijke aanpak, zijn innovatief, transparant, benaderen zowel sprekers als opdrachtgevers proactief en richten ons op online-marketing. De internetstrategie van Sprekershuys, uitgevoerd door het prominente internetbureau Orange Juice, vervult een belangrijke rol bij de promotie van het platform en de aangesloten sprekers. Daarnaast is er een hoge betrokkenheid bij het begeleiden en profileren van sprekers. Er zijn inmiddels 140 sprekers aangesloten bij het Sprekershuys! Wij verzorgen voor onze huysgenoten de boekingen en denken mee met de evenementen.
Binnenkort een evenement?

Meedenken met zowel sprekers als opdrachtgevers, dat is de kracht van het Sprekershuys!