Waarom is een contentpakket zo belangrijk voor een online event?

Anouk Bienefelt

Anouk Bienefelt

Productie Livestream man pratend

Online events en webinars hebben contentpakketten nodig. Sprekershuys levert die voor jou!

Er zijn meerdere redenen waarom een contentpakket waardevol is. We hebben er een aantal onder elkaar gezet:

  • Het zorgt voor herkenning en professionaliteit. Het gehele pakket in is één stijl waarmee je continuïteit creëert gedurende je uitzending. Je kunt door een bepaalde stijl te kiezen het gewenste gevoel neerzetten wat kan bijdragen aan de gemoedstoestand van je kijkers én aan het behalen van je doel(en). Wil je het zakelijk en strak of mag het juist iets losser om het juiste gevoel te krijgen? Continuïteit, de juiste sfeer en eenheid zijn een aantal belangrijke pijlers. Meer weten over onze content pakketten lees hier wat we kunnen bieden.

  • Het biedt informatie en context voor de kijker. Door het contentpakket geef je het publiek informatie en context. Ze weten wat er staat te gebeuren, bijvoorbeeld waar ze op moeten wachten, wat de volgende sessie is en wie ze in beeld zien. Op deze manier neem je de kijker mee door het programma en blijven ze je volgen. Het biedt kaders en duidelijkheid.
Online events en webinars - contentpakket - bij het Sprekershuys
Meer weten over onze content pakketten voor online events?

"Uiteindelijk draait het om impact. Het inzetten van een contentpakket is misschien een klein, maar wel een essentieel gedeelte om deze impact te creëren"

  • Kwaliteit. Kwaliteit staat bovenaan. Altijd. Door het contentpakket til je jouw event echt naar een hoger niveau en het verhoogt de kwaliteit van je uitzending.

  • Aandacht. Je houdt de aandacht van de kijker langer vast. Het kan voor mensen lastiger zijn om hun aandacht erbij te houden omdat ze het event vanaf een device volgen vanuit huis. Door regelmatig een onderdeel uit het contentpakket in te voegen houd je de spanning beter vast. Denk aan een bumber, leader en een outro. Je neemt de mensen daardoor echt mee gedurende het event. Ook ziet de kijker dat de uitzending er verzorgt uit ziet.

  • Impact. Uiteindelijk draait het om impact. Dat kan alleen als je een ijzersterk online event neerzet. Het inzetten van een contentpakket is misschien een klein, maar wel een essentieel gedeelte om deze impact te creëren.

Meer weten over onze content pakketten en hoe we kunnen helpen? Bekijk onze pagina over (video) content voor online events. Hulp nodig bij het organiseren van je zakelijke online event? We adviseren en ondersteunen van A tot Z bij de organisatie!