Vormgeving voor jouw videoproductie

Een online event, virtueel event, hybride event of webinar heeft een videoproductie en vormgeving nodig. Het Sprekershuys kan jouw event volledig voorzien van de vormgeving van jouw videoproductie of online event. Hoe? Lees verder!

Wij zorgen voor de professionele uitstraling van je online of hybride event

Een introductie video, een wachtscherm voor een volgende sessie en een bumper tussen overgangen. Het geeft je online event, hybride event of webinar een professionele uitstraling. Het verbindt verschillende sessies of programma onderdelen, zorgt voor eenheid in de vormgeving en boodschap en houdt de aandacht van het publiek erbij. Het Sprekershuys helpt jou met de vormgeving van jouw online event, hybride event of videoproductie. Je maakt een keuze uit één onze stijlen. Deze stijl passen wij voor je aan naar jouw wensen of we ontwerpen een nieuwe stijl, geheel op maat voor jou.

Ook na afloop van het event biedt een online event mogelijkheden. Sprekershuys kan voor jou diverse sterke video's, in de gekozen stijl, monteren die ingezet kunnen worden in het natraject voor meer impact!

Het Sprekershuys biedt ondersteuning bij de organisatie van online events door jou te koppelen aan de juiste (technische) partijen. Lees hier meer over hoe we jou kunnen helpen of neem direct contact met ons op.

Online event organiseren, webinar organiseren - sprekers en dagvoorzitters


Waarom is vormgeving van belang voor een online event of videoproductie?

  • Het zorgt voor herkenning en professionaliteit. Alles in één stijl gedurende het hele programma
  • Het biedt informatie en context voor de kijker. Het is duidelijk naar wie je kijkt en op welke sessie je aan het wachten bent
  • Kwaliteit. Het tilt je online event of webinar naar een hoger niveau
  • Aandacht. De aandacht van de kijker wordt langer vastgehouden
  • Impact. De bovengenoemde onderdelen zorgen ervoor dat jouw online event meer impact maakt!

Meer informatie over onze vormgevingspakketten

Het Sprekershuys heeft drie volledige pakketten ontwikkeld voor de vormgeving van videoproducties, online events, hybride events, virtuele events en webinars. Drie verschillende pakketten met ieder een eigen stijl, die we kunnen aanpassen naar de huisstijl of de vormgeving van het online event. Je krijgt zo een passend compleet pakket voor de vormgeving die nodig zijn om een professioneel online event neer te zetten.

Ieder pakket bevat:

  • Leader
  • Bumper
  • Wachtschermen voor iedere sessie
  • Naamtitels en lowerthirds
  • Outro


Optioneel: Na afloop van het event kunnen we op basis van deze vormgeving ook jouw compilatie video of korte inhoudelijke video's maken. Sprekershuys zorgt ervoor dat je de beelden die gemaakt zijn tijdens het online event óók na het event nog kan inzetten. Zo kun je extra impact te maken door de beelden te gebruiken om sterke video's in de vormgeving van het event te laten maken.

Wil je een pakket dat volledig op maat gemaakt is? Dat kan natuurlijk ook. Dan ontwikkelen we voor jou een nieuwe stijl!

Referentie Verbond van Verzekeraars

‘Wij hebben het Sprekershuys gevraagd de organisatie in handen te nemen van een online seminar dat we op het laatste moment besloten te organiseren. De voorbereiding verliep erg soepel waarbij we konden rekenen op de expertise van het Sprekershuys. Het seminar zelf verliep zowel inhoudelijk als technisch erg goed en wij kijken dan ook met tevredenheid terug op onze samenwerking.’ Antoine Reijnders

Maartje verbinder Sprekershuys (2)
Meer weten over onze pakketten of hoe wij jou kunnen helpen?