1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & dagvoorzitter

Aïcha Marghadi

Aïcha Marghadi is een bekende presentator, journalist en host. Haar klanten verkiezen haar vaak voor hun evenementen vanwege haar opvallende bevlogenheid, betrokkenheid en haar vermogen om teamwork te bevorderen voorafgaand aan elke presentatie. Deze eigenschappen weet ze op een natuurlijke wijze over te brengen op het publiek. Bovendien heeft ze meerdere unieke verkooppunten. Met meer dan 20 jaar ervaring op (inter)nationale podia, is ze bedreven in het leiden van gesprekken en debatten over diverse onderwerpen zoals commercie, maatschappij, sport, cultuur en politiek. Aïcha Marghadi is te boeken als spreker en dagvoorzitter bij het Sprekershuys.

...Aïcha Marghadi

Over Aïcha Marghadi

Aïcha Marghadi is (sport)journaliste, presentatrice en nieuwslezeres, dagvoorzitter, gastvrouw en interviewer. Met haar grote ervaring als sportpresentatrice en journalistieke achtergrond weet ze de juiste toon te zetten bij het begeleiden van seminars, congressen en evenementen.


Journalist

In 2004 begon Marghadi op de sportredactie van de lokale Amsterdamse tv-zender AT5. Sinds 2007 presenteerde zij daar het nieuws. In 2011 stopte ze met haar werkzaamheden voor AT5. Tussen 2010 en 2013 was Marghadi werkzaam bij Studio Sport. Daar presenteerde ze aanvankelijk, sinds 4 oktober 2010, een aantal dagen per week het NOS Sportjournaal. Medio 2011 kwamen hier ook enkele andere tv-uitzendingen van NOS Studio Sport bij. In augustus 2017 trad Marghadi in dienst van Ziggo Sport, waar zij een vaste rol zou gaan krijgen bij het televisieprogramma Deportivo United.

Boek Aïcha Marghadi bij het Sprekershuys!

Aïcha Marghadi is (sport)journaliste, presentatrice en nieuwslezeres en is te boeken als spreker. Zij is gespecialiseerd in een breed aantal thema's zoals communicatie & media, diversiteit & inclusie, lifestyle & health en sport & motivatie. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker en dagvoorzitter Aïcha Marghadi boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!


Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.