Andre Heuvelman als spreker inhuren

Andre Heuvelman als spreker inhuren

Kracht en kwetsbaarheid, ruimte voor veranderen, high performance teams, veerkracht, zelfredzaamheid, (persoonlijk) leiderschap.

Ruimte maken voor verandering”

Biografie

Andre Heuvelman verbindt mensen met muziek, elkaar en zichzelf. Zijn trompet is daarbij
slechts een middel. Zijn boodschap is eenvoudig: “Op welke kwaliteit van jezelf kun je altijd
vertrouwen, wat is jouw trompet?”.

Als klein kind had Andre Heuvelman (1966) al een grote liefde voor het maken van muziek. Bij toeval kwam de trompet op zijn pad, alleen was door zijn handicap (een te korte onderarm en een slappe pols) dit instrument een grote uitdaging. Door zijn nuchtere aanpak om te gaan voor wat hij in de muziek wilde bereiken, heeft Andre een bijzonder levensverhaal te vertellen. Daarom wordt Andre regelmatig als key note speaker gevraagd om publiek te ontroeren, te verbinden en te inspireren. Met zijn prachtige muziek en een aanstekelijke kwetsbaarheid en enthousiasme vertelt hij zijn verhaal en daagt hij zijn toehoorders uit om op hun eigen podium te durven staan.

Trompettist pur sang

Andre was sinds 1990 als trompettist en vanaf 1997 performer als solotrompettist verbonden aan het Rotterdams Philharmonisch Orkest, dat bekend is vanwege bijzondere concerten in ’s werelds mooiste concertzalen. Bij dit toporkest verruilde hij op 1 augustus 2017 zijn solotrompet baan voor de (parttime) functie van manager creatie en innovatie bij zijn geliefde orkest. Andre is een voormalig lid van het Nederlands Blazers Ensemble, dat bij het grotere publiek bekend is van de Nieuwjaarsconcerten die ieder jaar door de VARA op televisie worden uitgezonden. In februari 2014 verzorgde het Nederlands Blazers Ensemble ook het dankfeest voor Prinses Beatrix.


Iedereen zijn eigen podium

Andre vindt dat er meer is dan het spelen van de noten: oneindige nieuwsgierigheid en
gedrevenheid om te communiceren zijn voorwaarden voor een carrière op het podium, welk
podium dat ook is. Hij heeft een niet te beteugelen energie en is bedenker van vele concepten om mensen en musici bij elkaar te brengen en in beweging te brengen. Zijn missie is om mensen bij zichzelf te brengen en daardoor gezamenlijke waarde te creëren. De vele initiatieven die hij inmiddels heeft ontplooid zijn hier getuige van.

Waarom Andre als spreker boeken?

Zijn kwetsbare verhaal en zijn muziek raakt diep en brengt mensen direct bij hun gevoel. Andre heeft een natuurlijk talent als het gaat om het meenemen van mensen in zijn verhaal en muziek. Ook de stilte kan hij laten ervaren. Hij spreekt hierover in zijn interview met Paul Witteman

Volledige omschrijving

Profiel

Vakgebied

Corporate organisaties, hoger management, leiderschapsjourneys in alle branches.

Talen

Nederlands, Engels, Duits

Tarief

Op aanvraag

In te huren als

Spreker Presentator Dagvoorzitter Panellid Performer

Onderwerpen

Ondernemen Bedrijfsleven & Management Leiderschap Innovatie & Trends Kunst & Cultuur Onderwijs Motivatie & Inspiratie

Interview

Wat was je eerste baantje?

Ben begonnen als afwasser.

Wat is je hoogtepunt in je carriere?

Als muzikant 3x mee geweest op staatsbezoek met Beatrix, mooie concerten over de wereld, optreden bij Paul Witteman. Als spreker bij Rabobank Nederland hun kick-off ‘Growing a better world together’.

Hoe ziet je vakgebied eruit over 10 jaar?

Iedereen gaat ervaren dat de ruimte voor verandering de plek is om te groeien, bij te dragen en in contact te zijn met de ander. De ruimte voor bedachtzaamheid, reflectie en verandering.

Voor wie heb je grote bewondering?

Ahmed Aboutaleb, een krachtige leider met een zuivere intentie.

Wat weet niemand van je?

Dat blijft voor iedereen geheim.

Twitter